Szülők ti mit szólnatok hozzá ha a lányotok egy romával járna együtt?
Tudod.... nem vagyok rasszista. SOT! En nem ugy "bontom" le hogy cigany VS nem cigány hanem normalis ember,es nem normalisak. a magyarok kozott is van aki lop csal hazudik,mint a legalja nepek... Ha latnam hogy tenyleg normalis,a csaladja dolgozik,nem putris Romak,nem segelybol elnek,akkor nincs ellene kifogasom.
Bar nem vagyok szulo..
szoba se johet ilyensmi.
es a ciganyoknal hiaba rendes a fiu meg a szulei... a "csalad" ennel joval nagyobb es ott akad negativ pelda boven...
altalanossagban, kiemelek pl egyet:
cigany munkatars, kb normalis, el lehet vele lenni, de a rokonsag tobbsege a tipikus kalapos bajszos budos ocska bmw-s nep.
es akarhogy probalkozott, oket nem tudja levakarni magarol.
Én nem örülnék neki. Nagyon sok bajom van a roma emberekkel, de ha rendes, normális, akkor rendben lenne, de manapság divat, hogy magyar-romával úgymond kereszteződik és akkor mi lesz ebből? 10 év múlva létrejön egy olyan faj, ami se nem magyar, se nem roma? Egy roma emberen, legyen akármilyen normális, rendes, pénzkereső, előbb-utóbb kiütközik, hogy roma és tudjuk, milyenek ők... Igen, én félteném a gyermekemet.
22 éves magyar lány, felnőtt, azt csinál, amit akar, lehet kínkeservesen fogja megtanulni, lehet, hogy boldog lesz, ezt te sem tudhatod. Én nem tiltanám meg neki ezt a kapcsolatot, csak a véleményem tárnám fel előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!