Hogy reagálnátok, hogyha a fiatok bejelentené, hogy meleg, és kapcsolatban van egy 25 évvel idősebb férfival?
Tudom, hogy rengeteg ilyen meleg kérdés van, viszont a képben még ott van a nagy korkülönbség. Konkrétan anyumnál is idősebb a férfi egy 5 évvel, akivel együtt vagyok.
Én 20 vagyok. Komoly kapcsolatról van szó, érzelmi alapú, intellektuálisan nincs olyan nagy szakadék.
Hagyjátok már ezt a hideg-meleg termikus ökörséget. Állj eléjük, húzd ki magad, ki a mellet, be a hasat, és jelentsd be, hogy buzulsz a Bélával.
Ennyi. Nincs ebben semmi nehéz.
Szerintem nem kell ezt nagydobra verni!
Vagy lila bugyiban akarsz felvonulni a melegfelvonuláson?
Az nem a szabadság, hanem a hülyeség bulija!
Élvezd az életet.
Valaki minél idősebb annál könnyebben nyel le ilyen dolgokat!
5-10 év múlva meg lehet hogy puna kell, vagy egy jóval fiatalabb pasid lesz!
12 éves lehettem mikor egy Fővárosi
fürdő Wc- jében egy meleg pedó fogdosni akart,menekülés,apám a kijáratnál orrbavágta.Na mit gondolhatok az ilyenekről nagy melegbarátok?
"12 éves lehettem mikor egy Fővárosi
fürdő Wc- jében egy meleg pedó fogdosni akart,menekülés,apám a kijáratnál orrbavágta.Na mit gondolhatok az ilyenekről nagy melegbarátok?"
Mit szeretnél ezzel, hm? Sokkal több olyan heteroszexuális férfi van, aki kislányokat molesztál, mégsem teszünk olyan messzemenő kijelentéseket, hogy minden heteró férfi pedofil, mert ilyen következtetésekhez hihetetlenül szűk látókörű idiótának kéne lennünk.
Az illető, aki téged molesztált, pedofil volt. Ilyen tekintetben pedig teljesen mindegy, hogy milyen neművel teszi, így is, úgy is bűncselekmény. A homoszexuális a saját neméhez vonzódik, nem a saját neméhez tartozó serdületlen gyermekekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!