Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok, hogyha a...

Hogy reagálnátok, hogyha a fiatok bejelentené, hogy meleg, és kapcsolatban van egy 25 évvel idősebb férfival?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rengeteg ilyen meleg kérdés van, viszont a képben még ott van a nagy korkülönbség. Konkrétan anyumnál is idősebb a férfi egy 5 évvel, akivel együtt vagyok.

Én 20 vagyok. Komoly kapcsolatról van szó, érzelmi alapú, intellektuálisan nincs olyan nagy szakadék.

2015. máj. 20. 16:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%
Engem a 25 év korkülönbség zavarna (akkor is ha heterő kapcsolat lenne) és az is elsősorban azért mert még csak 20 éves vagy, gondolom nem sok hosszabb kapcsolattal a hátad mögött. Természetesen függ a személyektől, egy heterő kapcsolatban is a 20/45 - szerintem - sokkal kevésbé időtálló-egyenrangú párosítás mint mondjuk a 30/55, ahol már 2 tapasztalt, kiforrott személyiség kerül össze.
2015. máj. 20. 19:40
 22/31 anonim ***** válasza:
73%
Biztos lesokkolódnék először. Aztán valahogy lenne, de attól még a szeretet megmarad.
2015. máj. 20. 19:51
 23/31 anonim ***** válasza:
70%
Sose fogadnám el belül, viszont elzavarni azért nem zavarnálak el. Viszont a barátod és úgy általában a homárság az tabu lenne a házamban és a környezetemben.
2015. máj. 20. 22:02
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már ezt a hideg-meleg termikus ökörséget. Állj eléjük, húzd ki magad, ki a mellet, be a hasat, és jelentsd be, hogy buzulsz a Bélával.

Ennyi. Nincs ebben semmi nehéz.

2015. máj. 21. 09:02
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Kitagadnálak a házamból!Szégyent hoznál a családomra te szerencsétlen!!!Te egy férfinak és egy nőnek köszönheted az életed te nyomorult debil!!!Ennyi melegvédő hozzászólót még nem láttam.Itt már mindenki megbuzdult???
2015. jún. 14. 17:24
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Elgondolkoznék azon, mennyire egyszerűbb lenne minden, ha 20 évvel ezelőtt inkább a zsebkendőmbe verem bele.
2015. jún. 17. 05:50
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem kell ezt nagydobra verni!

Vagy lila bugyiban akarsz felvonulni a melegfelvonuláson?

Az nem a szabadság, hanem a hülyeség bulija!

Élvezd az életet.

Valaki minél idősebb annál könnyebben nyel le ilyen dolgokat!

5-10 év múlva meg lehet hogy puna kell, vagy egy jóval fiatalabb pasid lesz!

2015. jún. 22. 16:06
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Azért néha alibiből aludjon nálad 1-1 csaj! :-)
2015. jún. 22. 16:07
 29/31 anonim ***** válasza:
19%

12 éves lehettem mikor egy Fővárosi

fürdő Wc- jében egy meleg pedó fogdosni akart,menekülés,apám a kijáratnál orrbavágta.Na mit gondolhatok az ilyenekről nagy melegbarátok?

2018. ápr. 7. 10:39
 30/31 anonim ***** válasza:
80%

"12 éves lehettem mikor egy Fővárosi

fürdő Wc- jében egy meleg pedó fogdosni akart,menekülés,apám a kijáratnál orrbavágta.Na mit gondolhatok az ilyenekről nagy melegbarátok?"

Mit szeretnél ezzel, hm? Sokkal több olyan heteroszexuális férfi van, aki kislányokat molesztál, mégsem teszünk olyan messzemenő kijelentéseket, hogy minden heteró férfi pedofil, mert ilyen következtetésekhez hihetetlenül szűk látókörű idiótának kéne lennünk.

Az illető, aki téged molesztált, pedofil volt. Ilyen tekintetben pedig teljesen mindegy, hogy milyen neművel teszi, így is, úgy is bűncselekmény. A homoszexuális a saját neméhez vonzódik, nem a saját neméhez tartozó serdületlen gyermekekhez.

2018. ápr. 10. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!