Hogy reagálnátok, hogyha a fiatok bejelentené, hogy meleg, és kapcsolatban van egy 25 évvel idősebb férfival?
Tudom, hogy rengeteg ilyen meleg kérdés van, viszont a képben még ott van a nagy korkülönbség. Konkrétan anyumnál is idősebb a férfi egy 5 évvel, akivel együtt vagyok.
Én 20 vagyok. Komoly kapcsolatról van szó, érzelmi alapú, intellektuálisan nincs olyan nagy szakadék.
Reagálok arra, amire úgy érzem, hogy szükséges.
#1 Ezen jót nevettem! :D
#8 A homoszexualitás kialakulására több magyarázat is van, igazából nyitott a kérdés, mert nem tudják pontosan. De tudományos körökben elfogadott nézet, hogy nem betegség.
#9 Én értem, hogy majd 15 év múlva én 35 leszek, ő pedig 60, de ennyi erővel ha "összeállnék" korombelivel, akármi történhet ennyi idő alatt vele is pl. lerokkan balesetben. Akkor tuti, hogy nem lenne jó parti. Most ez nagyon morbid példa volt, tudom, de remélem érted. Kérdezek, nem muszáj válaszolnod. Ha ez történik, akkor ez esetben mit csinálsz? Másrészt meg elég kiszámíthatatlan a jövő, lehet, hogy nem is leszek vele addig, vagy ilyesmi.
#12 Nem úgy tekintek az emberekre, mint egy használati tárgyra, hogy lecserélem.
13-as vagyok. Nem szószerint értettem. Egyszerűen nem illik hozzád egy ilyen korú férfi. Anyukád helyében kiakadnék, apukád helyében meg elgondolkodnék, miért keres másik apát a fiam.
20/F meleg
#18 Írtam, hogy nincs nagy intellektuális különbség, ami van, az építő jellegű. Én bőven meghaladom a koromat, a korosztályommal egyszerűen nem jövök ki. Most ez elcsépeltnek tűnhet, de így van. Próbálkoztam eleget. Túl éretlenek a számomra.
Én nem egy másik apát keresek benne, legalább is tudatosan biztos, hogy nem. Egyszerűen jobban vonzanak az olyan emberek, akik érettebbek belülről. Jobban megtalálom velük a közös hangot, így jobban ki tud alakulni egy ilyen fajta vonzalom. A másik, meg hogy kinézetre is jobban bejönnek emellett az idősebbek.
Ez nem azt jelenti, hogy mondjuk 40 felett nézelődök, most ez így alakult véletlen, hogy ő 45. Ami számomra vonzó, azt benne találtam meg.
Nem tudok ellene mit tenni. Ahogy a szüleim sem, ezért nem értem részben egy csomó ember kiakadását ezen a dolgon. A véleményem szerint pont ezért kár erre rágörcsölni a szülök részéről. Persze, részben teljesen jogos, elfogadom, nem megszokott, nem 'normális' dolog. De egyáltalán ki mondja meg, hogy mi a 'normális'? Ja, hogy a társadalom többségének a véleményén alapul ennek a dolognak a megítélése? :) Biztos, hogy mérvadónak kell tekinteni? Ezt csak úgy elgondolkodtatásképpen írtam.
Félreértés ne essék, nem azért tettem fel a kérdést, hogy most vita legyen belőle, meg hogy bizonygassam a dolgaimat, tényleg a véleményekre voltam kíváncsi elsősorban. Nagyjából látni akarom az arányokat. Csak sokszor látom, hogy egyes kérdezők sosem reagálnak, így teljesen egyoldalú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!