Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit éreznétek ha megtudnátok...

Mtke kérdése:

Mit éreznétek ha megtudnátok apukátok súlyos beteg?

Figyelt kérdés
A helyzet az ,hogy apám alkoholista volt kB egy hónapja nem iszik azóta nem is lattam (külföldön dolgozom )anyukám szerint teljesen megváltozott. A helyzet az hogy kórházban volt kiderult hogy súlyos beteg. Nincs egyetlen épp belső szerve olyan csontbetegsege van hogy kisebb ütés miatt is eltörhet barmilye. 2 infarktust vészelt át úgy hogy szerencséje volt. (Egyik infarktus után egyből leesett a traktor pótkocsijáról és az ütés miatt ujraindult a szíve ez egy éve volt és most mondta el konkrétan anyunak)!A lényeg hogy semmi jó emlékem nincs vele kapcsolatban mégis most annyira rossz!

2015. máj. 20. 09:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Örülnék neki! Mivel mikor megszülettem egyből elhagyott, ma már új családja van. Mindig utált...
2015. máj. 21. 07:25
 12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom hiszen az apám és szeretem!félek attól hogy elveszitem!de Attól is hogy anyu eddig szenvedett az alkohol problémák miatt most hogy nem iszik jön ez és még jobban fog
2015. máj. 21. 08:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Csodálkozni nem kell apád állapotán. Mit gondoltatok, hogy ha leteszi az italt, a szervezete pikk-pakk kiheveri? Tudod, az ilyen szenvedélyeknek azért vannak hosszú távú egészségkárosító következményei, nem csak annyi, hogy amikor iszik, akkor hogy viselkedik éppen. Ismerek olyat, aki letette a cigit (nem tudom, végleges-e, még friss a dolog), és folyton köhécsel. Ez egy hosszú távú regenerálódási folyamat, ha egyáltalán hagyott az ember esélyt a szervezetének és nem roncsolta annyira, hogy már nem tud regenerálódni. A te apád nagy eséllyel teljesen kiütötte a szervezetét, és rosszabb, mint egy lyukas halászháló.
2015. máj. 21. 09:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Tudom!Tudtuk is!hiába mondtuk!2hónapja voltunk otthon!kérdezte mikor lesz unokája nagyon szeretne!mondtam még1évet dolgozunk és haza jövünk utána!józanon Sírt&mondta ő már nem éli meg!2hét múlva orvoshoz ment!Azóta nem iszik&kiderultek a bajai!SZERETde félek késő
2015. máj. 21. 09:26
 15/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek igaza van nem most kellene neki gondolkodni neki!sok sok év amit tönkre tett most lecsap
2015. máj. 21. 09:29
 16/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem lehet tudni, megéli-e, hacsak nincs nagyon végső stádiumban. Az én nagyapám már évek óta mondogatja, hogy hamarosan eltávozik, tény, nagyon gyengül, 80 éves elmúlt, de még él, és nem kell ápolni, saját lábán (bottal ugyan, de) jár. Nem tudom, megéli-e, hogy legyen dédunokája. Az ő családjában nem volt jellemző ez a magas életkor. Nem tudom, mennyire késő apádnak, de ha nem mondták ki fölötte az ítéletet, még ne írjátok le, csak akkor most mindent tartson be, aztán az élet majd eldönti.
2015. máj. 21. 09:58
 17/18 A kérdező kommentje:
Azt mondták ha nem változtat 1 év max. de változtatott nem tudom mennyit nyert nyer vele
2015. jún. 12. 07:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező és kedves Sorstársaim! Sajnos az én apukám is ilyen volt, amikor ivott. Ha nem iszik, akkor normális ember. De hogy a kérdésedre is válaszoljak, kedves Kérdező, engem mélyen szíven ütne.
2016. aug. 3. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!