Hogy ne tartsak az apámtól?
Figyelt kérdés
Sok történetet hallottam/olvastam a családon belüli erőszakról mivel megdöbbentett hogy ilyen előfordul egyáltalán, főleg hogy ilyen gyakran. Alapból van egy kis paranoiás beütésem, de ezek után félek a saját apámtól! Pedig ő tényleg soha semmit nem tett tisztességes, rendes ember! Segítsetek kérlek hogy tudnék változtatni azon hogy tartok az apámtól. És ne olyat írjatok hogy hülye vagyok ha félek mert tudom!!!2015. máj. 10. 20:06
1/5 anonim válasza:
beszélj vele erről, Ő tud segíteni ezen
2/5 anonim válasza:
Én nem beszélnék vele, mert megbántódhat rajta, és jogosan. Inkább másokkal kellene beszélned, akik közel állnak hozzád.
Ha mégis beszélsz vele, inkább csak általánosságban tedd, a témáról, azt ne említsd, hogy ezek után félsz tőle.
3/5 anonim válasza:
Már ne haragudj, de saját magad göngyölíted bele ebbe az abnormális helyzetbe. Ha egyszer tisztában vagy vele, hogy az apád tisztességes, rendes ember, akkor mit kell agyalni ilyen undorító és másokat lealjasító, megszégyenítő dolgokon? Én szégyellném magam, ha iylen történeteket olvasván Apám jutna az eszembe, hogy velem fajtalankodik. Embereld meg magad, vagy ha nem megy, kezeltesd magad!
4/5 anonim válasza:
Úristen mennyire elbaszott világot élünk! A gyerek hülyére üli magát a net előtt.
5/5 anonim válasza:
Szerintem érdemes szakember segítségét kérni, mert ő ért az ilyen problémák megoldásához és valószínű, hogy nem először fog hallani ilyenről. Nagy megnyugvást tud hozni az embernek! Pszichológus vagy pszichiáter foglalkozik ilyennel és nem kell feltétlenül azt gondolni, hogy dilis vagy, ha hozzájuk fordulsz, csak esetleg felborult az egyensúly a lelkedben és ők helyrebillentik. Amúgy meg, ha tudod is magadról, hogy enyhén paranoiás vagy, ne olvass/hallgass ilyen rémísztgetős történeteket - a saját érdekedben, mert semmi értelme. A környezetemnek vagy apukámnak én nem mondanám el amúgy ezt a fajta problémámat, mert egyre inkább az a meglátásom, hogy az emberek csak azt képesek - jó esetben - megérteni, amit maguk is megtapasztaltak, amúgy meg értetlenül viszonyulnak a egy csomó dologhoz, legyen az akár depresszió vagy más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!