Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek megéri koleszosnak...

Szerintetek megéri koleszosnak lenni?

Figyelt kérdés

Az itthoni körülmények nem túl jók. Már kiirtam egy kérdést hogy anyám eléggé lusta. Gondolkoztam a kollégiumon. A jegyeim elég rosszak mert anyám nem hagy tanulni és folyamatosan idegesit. A kolesztól azért félek mert sok negativ dolgot hallottam. Félek hogy a szobatársak miatt nem fogok tudni tanulni félek a koleszos élettől de lehet jobb lenne.

Szerintetek megéri?

2015. máj. 10. 19:57
 1/6 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Ez az én kérdésem csak hogy bele lássatok a helyzetbe

2015. máj. 10. 20:04
 2/6 anonim válasza:
Személyes tapasztalatokkal nem szolgálhatok, de egyik ismerős ömnek gondjai voltak a tanulással ezért elment egy katolikus fiúiskolába (igen, koliban lakik) és jobban megy neki a tanulás mivel szigorúbban fogják. Egyébként szerintem nézz utána ilyen iskoláknak, nézd meg az értékeléseket. Kolija válogatja (szerintem).
2015. máj. 10. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:

14 L akkor az nem egyetem, ált és közép iskbe pont nem ajánlanám.

Nekem volt haverom 9.-be ment koleszba 3 hónap után inkább ingázott.

Mer állandóan cseszegették, ellopták a cucait is...

Én nem ajánlom.

2015. máj. 10. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:
talán ragad rád némi életképesség mert most tipikus elkényesztetet lúzer vagy
2015. máj. 10. 23:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Látom,sokan hallomásra alapozzák a véleményuket ...

ÉN nem! 3 évig voltam koleszos annak idején.Kár,hogy nem kötelező,mint annak idején a katonaság volt! Meghatározó része az életemnek, IMÁDTAM !!!

2015. máj. 11. 04:16
 6/6 anonim ***** válasza:
En is voltam koleszos, es en is imadtam :) Szerintem probald meg. Nalunk minden nap kotelezo `szilencium` volt, tehat beultok egy kulon terembe-tarsalgoba, es mindenki megcsinalja a lecket, tanul. Tehat amiatt, hogy nem hagynak tanulni, ne aggodj. Raadasul segitenek a tanulasban is. Es egy hatalmas elmeny szerintem. Ezt csak az erti, aki volt koleszos.
2015. máj. 11. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!