Anya állandóan piszkál hogy meg fogok bukni, pedig jó tanuló vagyok?
Figyelt kérdés
Anya mindig piszkál hogy hiába szeret a barátnőd ha nem lesz munkád. 4 tanuló vagyok és álldóan szekál hogy nem segítek itthon. Mindig felmosogatok, ha porszívózok akkor már anyáék szobalyaba is megcsinálom. A multkor kipakoltam az egész garazst mert tiszta rom volt és vártam hogy anya majd megdícsér.. erre 1 dolgot rossz helyre raktam és lebaszott. Ha jó jegyet kapok kb nem erdekli ha neha kapok egy roszat minden baja van. És 2 hete összevesztem vele hogy ne piszkáljon már minden nap azzal hogy nem tanulok, ha nem tanulsz senki leszel. Amikor minden nap tanulok, és jó tanuló vagyok. De továbbra is minden nap kioktat hogy semmi nem lesz belőlem.2015. máj. 10. 19:17
11/11 A PÁSZTOR válasza:
A szülők nem érnek rá mert pénzt kell keresni, pedig a gyermekeknek sokkal inkább szeretetre és törődésre van szűksége. Nem mondom , hogy ne törődj a szüleiddel és a véleményükkel, de tudd hogy nincs igazuk sokat érsz és sokra viheted az életben. Valószínű, hogy édesanyád féltékeny a másik nőre az életedben és neked kell választani mond meg neki, hogy a barátnődet választod és vegye tudomásul, hogy szép és közös jövő elé néztek amelyben ő csak vendég lehet. Ezen biztosan kiakad majd, de valahogy el kell vágni azt a köldök zsinórt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!