Mit tehet az Apa, ha az anya ráhatására nem mer elmenni a gyermek az apjához?
Figyelt kérdés
Az anya előtt a pénz lebeg, mert a kiskorú gyermeknek lett saját jövedelme, kvázi ha az apához elmegy a gyermek, akkor nem kap pénzt érte mert hiányzik!Inkább ráveszi szerencsétlen gyermeket arra, hogy hazudja mindenhol azt, hogy soha többet nem akar menni az apához!2015. máj. 8. 13:02
11/16 anonim válasza:
Ezek szerint jól tippeltem. A gyamhivatal a lathatas megváltoztatását fogja inditvanyozni, tehát ha teszem azt eddig hétvégén volt, de a gyerek hétvégén játszik, akkor hétköznapra teszik át.
12/16 A kérdező kommentje:
Eddig minden páros hétvégén volt, de hétköznap hogyan, mert iskola van ami 100 km az apától...
2015. máj. 8. 13:24
13/16 anonim válasza:
Minden hétvégén nem dolgozhat a gyerek, ez ki van zárva. Mindenképpen fordulj bírósághoz, hogy oldják meg a láthatást, ne hagyd magad!
14/16 anonim válasza:
Ha tényleg minden hétvégén előadás van,akkor apukának kell odautazni,valami olcsó szállást kivenni szombat éjszakára,és akkor a szombat-vasárnapot együtt tudják tölteni.
(különben nem kell mindig azt gondolni,hogy az anyuka beszéli tele a gyerek fejét,és ezért nem akar apukához menni.Az én két lányom szereti az apját,mégsem akarnak hozzá menni,mert nem szeretnek nála lenni,utálnak ott aludni,meg az apjukkal annyi időt tölteni,nekik elég ha pár órát együtt töltenek.)
15/16 anonim válasza:
Jah hogy az már nem tetszik apukának,hogy mozduljon meg,és ő menjen a gyerekhez? :D Ejnye,úgy látszik a kényelmed fontosabb a gyereknél,akkor meg mi a francot nyavajogsz??
16/16 anonim válasza:
Nem értem az egészet...kicsi vagy nagy gyerek? Vagy mi van? Milyen színház?:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!