Megtudtam, hogy a gyerek bűnöző, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A nagyobbik fiam már külön él tőlünk és a napokban tudtam,meg a testvérétől,hogy valójában bűnöző.Már akkor gyanús volt amikor iskolás korszakában valami külföldi banktól igényelt számlát meg kártyát és kezdtek jönni a pénzek.Eleinte havi 30-50 ezer,majd volt,hogy havi 100 ezer is.Amikor kérdőre vontam,azt mondta,hogy online sportfogadásból származnak a pénzek,meg hogy ha sokat elemzi a meccseket akkor lehetséges profitot csinálni ebből.Mivel nagyon jó volt matematikából elhittem neki,hogy valóban képes okoskodni ilyen dolgokkal.Valójában nemlétező programokat árult facebook-on keresztül(A különböző programok elvileg előre megjósolták a meccsek kimenetelét,online pókeren kielemezték az ellenfelet,tőzsdézésben segítettek stb...).A programokat elvileg 20-50 euróért értékesítette.Nem tudja,hogy tudok a dologról.Szerintetek hogyan viszonyuljak hozzá?Tegyek úgy mintha nem tudnék róla,vagy üljek le vele beszélgetni?Mindig is nagyon laza és nemtörődöm életet élt.Szinte semmi nem érdekelte,csak hogy eltudjon naponta járni terembe és hétvégenként bulikba járjon.Amikor beszéltem vele a jövőről mindig azt mondta,hogy nem fog gyárban dolgozni rabszolgaként.Voltak érdekes húzásai,mint mikor 50 ezer forint értékben vásárolt karórát és hasonló dolgok.Látszik,hogy nem tudja megbecsülni a pénzt és annak a jelentőségét.A legjobban az zavar a dologban,hogy én is és az anyja is tisztességes munkásemberek vagyunk.Igaz nem vagyunk gazdagok,nem vehetjük meg a gyerekeinknek a legújabb okostelefont,de soha nem kellet nélkülözni-e.2015. máj. 8. 12:00
11/14 anonim válasza:
Azta mennyi olvasni nem tudo ember van... de azert valaszolnak annak ellenere is, hogy egyszeru mondatokat nem tudnak ertelmezni :)
Kerdezo, szivesen adnek vilagmegvalto tanacsot, de sajnos az a jellemzo, hogy felnott emberek legkevesbe a szuleik velemenyere kivancsiak ilyen esetekben. Azt javaslom minden esetre, hogy ulj le vele, beszeljetek errol. Ha van felesege/baratnoje es nektek szulokent bizalmas kapcsolatotok van a lannyal, akkor esetleg probaljatok rajta keresztul hatni a fiatokra.
12/14 A kérdező kommentje:
Barátnőkkel az a helyzet,hogy szinte kéthetente váltogatja őket,egyszerűen nem bírja a kötöttségeket.Már három éve űzi ezt a tevékenységét és még nem származott belőle baj,szóval valamit jól csináld,de sajnos senki szerencséje nem tart ki a végtelenségig.Valamilyen módon meg kell győznöm,hogy fejezze be,nagyon nem szeretném,ha a feleségem is megtudná ezt a dolgot,nem tudom hogyan viselné.
2015. máj. 8. 16:45
13/14 anonim válasza:
De most miért kellett lebuktatnod a fiad? Interneten felhívni a figyelmet egy bűncselekményre, ráadásul pont egy családtagnál... Nagy butaság. Töröltesd a kérdésed mihamarabb!!
14/14 anonim válasza:
Nem biztos, hogy illegális. De ez is most egy ördögi kör, mert az is lehet, hogy a tesója féltékenységből túlzott, de ha őt kérdezed, akkor meg nem biztos, hogy bevallja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!