Hogyan tudjak tanulni? Vagy egyáltalán kevesebb stressz nélkül élni?
Ez hosszú lessz :)
Szoval 17 èves gimnazista lány vagyok. Minden napom fárasztó,sokat tanulok a 4-esèrt. Van egy drága hugom aki 13 èves es most kamaszodik, de egyszerüen nem bírom ki. Ha ö èt haza hamarabb levágja a.cuccát a házba ès rohan hogy nèzze a.disney.channelt, el se pakol ha nem lennèk otthon megromlana minden ètel..
Szoval en takarítok utana ha esetleg szolok neki hogy vigye ki a tányèrját a kanapèról mèg èn vagyok a hülye meg a szüleim engem basznak le. Dèlutan tanulni nem bírok mert hisztizik hogy csinaljam meg a.házijat miközbe èn mèg hozzá se kezdtem. Ráasusul miutan a szüleim hazaèrnek ök is elkezdenek veszekedni mindennap persze en vagyok a hibas hogy.miert nem.mosogatok sepregetek törlöm a szekrènyt kiteregetek. De a hugomat nem piszkaljak...
Aztán este mar tiszta ideg vagyok.... fáradt semmit se tanultam probalok meg tanulni de anyám lebasz.hogy nem tud aludni tölem
Mit csinaljak ha rontok azèrt.is lecsesznek...
Kihez forduljak?
Anyáèkkal mar probáltam beszèlni de nem hatott.
Most döntsd el, mi a jobb, "elmenekülmi" vagy folyamatos stresszben lenni?
Nem az önérzetedet kell nézni, hanem az értelmességet.
A szobádban meg lehetsz, ha nincs tanulnivalód, és nem zavar, ha közben idönként ugráltatnak.
Mert úgy, hogy nem hagynak békén, nem sok elönyöd van a szobádból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!