Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkakör nem stresszes?...

Milyen munkakör nem stresszes? Nem baj ha kevesebb a fizetés, csak ne legyen stresszes.

Figyelt kérdés

2013. jan. 29. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez nem munkakör kérdése, hanem hogy mennyire felelnek meg a kapott feladatok a képességeidnek. Kezdetben mindegyik stresszes, amíg beletanulsz, aztán ha már rutinod van, akkor kényelmesen elvégzed, amit kell.
2013. jan. 29. 16:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez is igaz, de azért szerintem van különbég munka és munka között. Pl én voltam könyvelő, és azt nem bírtam idegekkel, pédig nem arról volt szó hogy ne tudtam volna ellátni a feladatot. Egy boltan üldögélni, pár vendéget kiszolgálni biztos nem annyira stresszes, mint milliókért felelni, és határidőre beadni dolgokat. Vagy egy fodrász is elvégzi a munkáját, közben beszélget emberekkel, de gondolom nincs min stresszelnie (bár fizikailag az nagyon fárasztó lehet) mondjuk ők meg biztos azon stresszelnek hogy lesz-e elég vendég, ki tudják-e fizetni a bérleti díjat stb. nem könnyű, de én könyvelni biztos nem tudok. valami mát kell találnom, ami kevésbé stresszes.
2013. jan. 29. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Passzív jövedelem az nem stresszes.

Amúgy az alap élet stresszes, ha munkát vállal sz csak rátesz 1 lapáttal. Akkor meg miről beszélünk?

2013. jan. 29. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Múltkor azt hallottam a rádióban, hogy a diatetikusok munkája a legkevésbé stresszes :)
2013. jan. 29. 20:52
 5/9 A kérdező kommentje:
jó de ha választani lehet, nem stresszelném szét a fejem fölöslegesen.
2013. jan. 29. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:

sajnos helyfüggő, nem munkakörfüggő. mármint mondhatnám, hogy legyél könyvtáros, tárlatvezető, vagy hasonlók, de sajnos ezek közt is van stresszes pozíció, ráadásul meg se fizetik. ugyanúgy a bolti eladó is stresszel, mert naponta százezrek mennek keresztül a kezén, és ha rosszat tesz, még azt a havi 70-80 ezret is elveszik tőle, és nem tudja fizetni a lakáskölcsönt.

a legkevésbé stresszes pozíció a milliárdos befektetőé, vagy a hajléktalané.

2013. jan. 30. 06:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Az is stresszes, ha szinte semmi dolgod nincs, mert akkor meg piszkosul lassan telik az idő. Attól is elkezd egy idő után felmenni a pumpa.
2013. jan. 30. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

szeretnék én olyan munkát, ahol azért fizetnek rendesen, mert kb semmit se csinálok.

azt hiszem az unalom kisebb gond, mint az éhezés.

2013. jan. 30. 14:57
 9/9 A kérdező kommentje:
akkor megvan álmaink állása, menjünk portásnak :)))
2013. jan. 30. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!