Akiknek abortuszuk volt, előtte elmondták az apának? Szálljak szembe az anyámmal?
Nemrég derült ki, hogy terhes vagyok.
Fejben tudtam, hogy ebben a helyzetben a "legjobb" és egyetlen döntés az abortusz.
Anyának elmondtam, ő is ugyanezt mondta, intézi az egészet és mondta, hogy ezt kettőnkön kívül itthon senki nem fogja tudni és nem mondhatom el a barátomnak sem, mert az lehet, hogy a kapcsolatunk végéhez vezetne, így pedig nem lesz baj.
De nem tudom, én szeretném ezt elmondani a barátomnak. Úgy érzem, hogy tudnia kell erről... Utána gondolom együtt sem lehetünk egy ideig, mit mondok majd, hogy "fáj a fejem"?!
Csak akkor lehet, hogy az anyám fog megharagudni.

nézzél kicsit tükörbe!
hagyd a fiút, inkább el, úgyse szereted, anyuci diktál még neked! legyen egy őszinte bnője, nem te..

"Nem hinném, hogyha később gyereket akarnánk"
- tök mindegy, mi a lószrt hiszel sz IGAZSÁG mindig kiderül
Ez a természete.

18 évesen biztos ugy gondolod ő a nagy ő....ez sok esetbe nem igy van.
Nem azert fog elhagyni mert abortuszra mész,hanem ha nem vagy hozzá őszinte,kiábrándul belőled.

67%-os válaszoló, Te nem segíteni szeretnél, úgyhogy kérlek, többet ne válaszolj.
Többiek:
A barátom idősebb nálam (26 éves), már nem a szüleivel él, saját maga által él olyan életszínvonalon, amilyenen.
Nem életellenes vagyok, de itt tényleg nincs más megoldás.

de igen, segíteni szeretnék: tudnod kell, hogy az igazság mindig kiderül, előbb-utóbb, lehet, hogy 60 év múlva,
de nem marad semmi titokban Ez az igazság természete.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!