Segítséget keresek! Hamis vád nevelőapával szemben, kapcsolatrendezés lehetséges?
Szakember segítségét keresem, de nem tudom hol keressek ilyennel foglalkozót. 2 évvel ezelőtt az akkor 15 éves lányom megvádolta az élettársamat, (akivel van egy közös 10 éves kisfiúnk) , hogy molesztálta. Ezt ott kezdte, hogy az iskolában az osztályfőnöknek szólt. Az osztályfőnök azonnal rendőrség, két év ideg,a kapcsolatunk épphogy túlélte, nem kívánom senkinek... Szakértőtől- szakértőig, nyomozók-családvédelem etc. a vége az lett, hogy ejtették a vádat, mert a lányom egyszerűen hazudott. Minden szakértőnek mást és mást mondott, totál unottan tett vallomást, félelmetes. Nekem megfordult a fejmeben, hogy bizony komoly baj van a fejével, mert ez nem egy sima tinédzseres viccelődés. Egyszerűen azt akarta, hogy a párom tűnjön el az életünkből, és ő simán minden lelkiismeret furdalás nélkül ezt a módszert választotta.. pedig látszólag a kapcsolatuk jó volt, a párom nevelte már 12 éve. Csak ugye, jött a tinédszerség, a szabályok, hogy nem mehet 15 évesen éjfélig bulizni, ne dohányozzon, tanulmányi eredmények romlása etc.. S ez lett a vége.
Vége lett ennek a tortúrának. Ámde nem tudom mit , nem tudjuk mit kezdjünk a helyzettel. Amíg ment ez herce hurca az apjánál lakott, de egyre többet jött vissza. Hihetetlen, de úgy viselkedik-viselkedett mindig , mintha semmi nem történt volna. AZonban az ügyvéd tanácsára, az eljárás alatt , nem "eshettünk" neki, hogy mégis ezt hogyan képzelte. Egyszerűen nem tudom mit csináljak, teljesen tanácstalan vagyok. A párom látni nem bírja. Nekem azonban mégis csak a lányom.. Aki tud olyan szakembert aki tudna ebben segíteni nekünk kérem írjon.
Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek. Az élettársam a pokolba kívánja a lányom ezutána tortúra után. AMit sajnos nem is csodálok. De... Passz... kétségbe vagyok esve.. eddig is abban voltam, tudtam, hogy ha végre vége lesz a hivatalos eljárásnak, akkor jön csak a java, de most, h itt van, egyszerűen fogalmam sincs mit tegyek.
Miért gondoljátok, hogy egy 17 éves lány esetében a pofon nevelő célzatú?
Bár szerintem egyik életkorban sincs sok értelme.
Én is pszichológushoz vinném, magán úton, ha a másikban nincs bizodalmad.
Köszönöm mindenkinek, de pont erre keresek megfelelő szakembert, aki abban segít, hogy GYAKORLATBAN mit tegyünk. Olyat aki már találkozott ilyen esettel...
Jogi következménye a számára csak akkor lenne, ha a párom feljelentené. A rendőrség alapból nem indít.
én is a 16os pártját fogom, lehet hogy megfenyegette vagy előtte történt valami amiért csak ezt látta megoldásnak,
lehet hogy csak téged vakít el a köd. Azt se felejtsd el hogy egy normális szülőnek mindig a gyereke az első, nem pedig a kapcsolata
A kérdező leírta, hogy a lány problémája az volt, hogy a nevelőapja keményebben fogta, vagy keményebb fogásra ösztökélte az anyját.
Ilyen vizsgálatok lefolytatása után általában 99.9%-ban megbízható eredmény születik, ilyen ügyben több rendőrségi szakértő, pszichológus egész sereg ember dolgozik és minden oldalról alaposan körbejárják a vádat mielőtt eredmény születne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!