Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek hogy a 16...

Ti megengednétek hogy a 16 éves lányotok együtt aludjon a barátjával?

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok, egyszer nem aludtunk még együtt a barátommal,és még nem is történt köztünk semmi 1éve és 9hónapja vagyunk együtt, szerintetek miért nem?

2015. ápr. 26. 06:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
63%
Én megengedném, nekem is megengedték. A szexet bármikor meg lehet oldani, az idegen kerülgetése meg akkor is fennáll, ha barátnők alszanak ott. A legtöbb válaszoló kiakadna, de nekem 16 évesen a csak barát fiú barátom is ott alhatott, megbíztak bennem, hogy tudom, mit csinálok. Nem is történt soha semmi közöttünk. Ha jó a szülő gyerek kapcsolat, akkor amíg a gyerek nem csinál hülyeséget, jól tanul, addig én megengedném neki az ott alvást is, bulizást is. Nem értem ezt a nagy bizalmatlanságot amúgy, ha a "gyerek" okot sem adott rá. Engem valószínűleg sértett volna ez a hozzáállás.
2015. ápr. 26. 13:33
 22/28 anonim ***** válasza:
Na igen, én is aludtam fiú legjobb baráttal:D
2015. ápr. 26. 13:35
 23/28 anonim ***** válasza:
65%
16 évesen már együtt aludtam a barátommal,ő vette el a szüzességem is,hol nálunk,hol nálunk aludtunk.Ma ő a férjem meg a gyerekem apja.Nem kell ehhez rib.ancnak lenni...
2015. ápr. 26. 14:46
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

20-as, a r.banckodás nem neked szólt, mivel ha megnézed azok állnak 20%-on akiknek engedték és esetleg fiatalkori barátjuk a férjük és azok 50% fölött akik nem engednék.

Akik nem engednék azoknak a szülei se valószínű hogy engedték, vagyis mindenhol máshol oldották meg vagy épp nem is volt állandó partnerük.....vagy Szűz Mária gyermekei.

2015. ápr. 26. 15:24
 25/28 anonim ***** válasza:
12%

Lehet lepontozni de en hazam en tartottam el en szabalyaim ennyi.

Ma mar mindket lany dolgozik onnalo lakasban lakik es nem a baratjuknal.21es 25 evesek

Ott OK dontenek

2015. ápr. 26. 17:44
 26/28 anonim ***** válasza:
9%
Hány évesen kezdted a fiúval mászkálást??? 16 évesen nem engedném meg!!! Minimum 18 éves legyen, de még akkor is korai, csak hát a fiatalok ezt nem tudják. Majd egy-két csalódás után tudni fogják.
2015. ápr. 27. 10:57
 27/28 anonim ***** válasza:
67%
Még jó,hogy különböznek a szülők....nem lenne 25 évesen se házam se férjem és ki tudja hol szenvednék diplomás munkanelküliként ha tiltottak volna, mert korai...
2015. ápr. 27. 11:44
 28/28 anonim ***** válasza:

#18as vagyok. Miért lettem lepontozva???

Tök normálisan válaszoltam a kérdésre, leírtam a tapasztalatomat ezzel kapcsolatban.

2015. ápr. 29. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!