Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek hogy a 16...

Ti megengednétek hogy a 16 éves lányotok együtt aludjon a barátjával?

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok, egyszer nem aludtunk még együtt a barátommal,és még nem is történt köztünk semmi 1éve és 9hónapja vagyunk együtt, szerintetek miért nem?

2015. ápr. 26. 06:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
35%
Nem engedném meg és nem a szex miatt, nyilvánvalóan nem szűz a kislányka, amelyik ott akar aludni, (neked se hiszi el öreganyám se, hogy lassan 2 év után még semmi nem történt köztetek, peeeeeeetsze) de mi a francnak akarsz ott aludni? Majd akkor játszál felnőttet, ha tényleg felnőtt leszel, lesz külön fészketetek, amit ti tartotok fent, ti takarítotok, ti mostok és főztök magatokra, te sikálod le a vécédeszkát és a kádat magad után és nem a vendéglátó szexpartnered anyukája... na majd akkor aludj együtt a fiúddal, addig amíg teljes ellátást követelő kolonc vagy a háziak nyakán addig nem.
2015. ápr. 26. 09:11
 12/28 anonim ***** válasza:
50%
Simán megengedném, nem látnám értelmét s tiltásnak, főleg ha már ennyi ideje együtt vannak. 16 évesen már nem fiatal hozzá.
2015. ápr. 26. 09:35
 13/28 anonim ***** válasza:
19%

Nekem engedték, bár 17 voltam, de csak épphogy.

Mivel 120 km volt köztünk hétvégente mindig valamelyikünk a másiknál volt , tudták, hogy neveltek . Mondjuk nálunk a 3. hónapban megtörtént. Úgy voltak vele, ne valami kocsiban vagy diszkóban történjen , mint a sarkiaknál, nem tiltottak soha és ezért hálás is vagyok nekik. Tanulásból nem vett vissza, célok megvoltak ugyanúgy.

Most 8 év után már házasok vagyunk , saját ház, közös jól profitáló vállalkozás, és diploma se kellett hozzá...

Sok probléma fel sem merülne, ha a szülők felfognák, hogy tiltással csak hazudni tanítják a gyereket illetve, hogy önálló és lehetséges,hogy eltérő vágyakkal fog rendelkezni az a gyerek, és nem fog mindig hűséges kiskutyaként andalogni a szoknya mellett, ezt nehéz feldolgozni igazán és elengedni a kezed, hisz nehéz elfogadni az önállósodást.

Ne lázadj, az nem vezet semmire, csak nem aludtok együtt, ezért nem érdemes hisztizni, mert csak tovább tiltanak minden reális meggondolás nélkül. Ha együtt akartok lenni, találjatok más helyet, meg lehet oldani, nem csak alvásnál történhet valami.

2015. ápr. 26. 09:37
 14/28 anonim ***** válasza:
44%

2 kamaszlany mar kirepult egy kamaszfiu meg itthon lakik

Soha nem aludhattak itt az udvarlok

egyszeruen azert mert nem kerulgetunk senkit nem olyan nagy a lakas hogy reggel idegen kis vagy nagyfiu elott pizsamaban szaladgaljak.

Kenyelmetlen a csaladnak igy tilos volt.

Ha osszekoltoznek alszanak majd meg meg is unjak.

A gyerekeim nem csinaltak problemat belole ertettek a helyzetet.Ha nem vagyunk otthon termeszetesen maradhat a fiu de ezt elore megbeszeltuk.

2015. ápr. 26. 10:00
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

Hát ez sokmindentől függ, pl. körülmények (mekkora a lakás, stb.) de inkább aludjanak együtt, mint hogy erdőben meg nem tudom, hol kelljen megoldani.

remélem, hogy lesz olyan kapcsolatom a gyerekemmel, hogy normálisan meg tudjuk beszélni. nem akarom, hogy méltatlanul kelljen megoldania ezt a fontos kérdést. azt gondolom, 16 évesen már megengedném, hogy lefeküdjön a barátjával, de igazából nem örülnék neki.

2015. ápr. 26. 10:56
 16/28 anonim ***** válasza:
79%

Arra lennék kíváncsi, hogy aki arra hivatkozik, hogy nem akarja a srácot kerülgetni, az azt sem engedte/engedi, hogy a lányánál ott aludjanak a barátnői, vagy ő a barátnőinél?

Csak mert ahogy visszaemlékszem, én kb 12 éves koromtól jártam másokhoz ilyen pizsipartira, és rendeztem is.

Nem volt nagy a lakás, de a szüleim sosem zavarta.

A baráttal együttalvás meg milyen téren felnőtt imitálás? Érveket és definíciót szeretnék.

Elég durva, hogy szerintetek intimebb az együttalvás mint a szex.

En tizenhat éves koromtól aludtam együtt a barátommal, mégis tizenhét voltam, mire elvesztettem.

Az együtt alvás lényege, hogy elmélyíti a kapcsolatot, jó érzés egymás karjaiban elaludni és felébredni, a sötétben az éj leple alatt a másiknak megnyílni és hajnalig beszélgetni. Lefekvés előtt összebújva filmet nézni, reggel egymás karjaiban feküdni még ébredés után is.

Ezek hatalmas élmények, és senkinek nem az van ilyenkor a gondolatai középpontjában, hogy "muhahhaha de felnőttes vagyok", hanem a boldogság és a szerelem. Sok esetben szex nélkül.

Én ezekre azóta is mosolyogva emlékszem vissza, így ha a fiút megfelelőnek találom, a lányom sem fogom megfosztani ettől.

2015. ápr. 26. 11:20
 17/28 anonim ***** válasza:
17%

azert egesz mas egy kislanyos ottalvos parti mint egy felnott fiu aki alsogatyaban megy ki a furdoben mikor en pihenni szeretnek reggel pizsamaban.

A szexet pedig nem kell ejjel csinalni egy jol nevelt magat tisztelo lany sem autoban sem erdoben nem szexel legalabb is a mi gyerekeink.

A fiu vigye el hetvegere kirandulni varostnezni es vegyen ki szepen szobat.Legyen az eggyutlet kulonleges es nagy alkalom nem egy gyors elinteznivalo dolog a kocsiban.

ha nincs ra penze csoro akkor meg igy jart.

Szex es eggyutalvas nem alanyi jog a varakozastol meg meg senki nem lett beteg.

szerencsere a lanyaim igy gondolkodtak mindig is.

Mikor a nagylanyom 18 eves lett a ket eve udvarlo baratja elvitte szuper draga hotelbe unnepelni es kozossen aludni.

Gyujtott ra vartak a nagy napot kozossen.

2015. ápr. 26. 11:41
 18/28 anonim ***** válasza:
77%

Én lassan 17 leszek, 4 hónapja vagyunk együtt a 19 éves barátommal, távolság van köztünk, csak a hétvégén látjuk egymást.

Ő vette el a szüzességem 3 hét után, de nem bánom, bíztam benne, nagyon szeretjük egymást.

Eleinte csak apa nem akarta engedni az együtt alvást, de mostanra már igen. Nálunk voltunk, nem kellett kerülgetni senkit senkinek, a szüleim nem voltak itthon.

Én is aludtam már náluk, ő az édesanyjával él, otthon volt ő is.

Mielőtt mentem volna azt hittem gáz lesz, de nem amúgy, végül nem éreztem kellemetlenül magam.

2015. ápr. 26. 12:27
 19/28 anonim ***** válasza:
22%
Na mivan, leszavazzátok aki hasonlóan mint ti nem ri.banckodik fiatalon 20 pasival 3 év alatt ? :D
2015. ápr. 26. 12:30
 20/28 anonim ***** válasza:
70%

Persze, nyilván kimegy alsógatyában :D nem tudom te milyen bunkó fiatalokat ismersz, de nálunk ilyen sosem történt.

Amúgy utolsó, 19 vagyok három éves kapcsolatban, két éve élek nemi életet. Szerintem ez nem túl r.b@ncos.

A többi általam leírtakra meg érdekes egy választ se kaptam

2015. ápr. 26. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!