Sziiasztok. Mit tehetnék? Anyám folyton el veszi az összes pénzemet.
Kérdező ne haragudj, de egyrészt a helyesírásodat borzalmas olvasni (17 éves létedre ilyen borzalmas helyesírás...), másrészt 100ezer + pótlék 3 gyerekre elég kevés. Ilyen téren megértem anyukádat, hogy szüksége van több pénzre, mert a háztartást fenntartani nem két fillér, ráadásul a barátod is ott lakik. Elhiszem, hogy ez a te szemszögedből igazságtalan, de anyukádat is meg tudom érteni.
Üljél le anyukáddal beszélgetni, biztos elmagyarázza, mennyi pénzre van szükség havonta.
Anyukád nem keres csak 80-100 ezer ft-ot, ami nagyon kevés. Értem én, hogy van családi, meg gyerektartás, de neked szerintem fogalmad sincs, mennyibe kerül 3 gyereket nevelni ennyi pénzből, kaja, rezsi, ruházkodás, egyéb kiadások...és ráadásul a nyakára vitted a pasidat is.
Örülj hogy megengedte...gondolod nem volt neki elég baja ezen kívül is?
Méghogy nem keres rosszul, csak pénzéhes...elszégyellhetnéd magad!!!
Jobb ha csöndben maradsz...!
(Másik 87-es vagyok)
Kérdező, el kell, hogy keserítselek, de a 80-100 ezer forintos fizetés igen messze van a "jól keres" fogalmától. Ez 2 gyerekre sajnos nagyon-nagyon szűkösen elég csak, erre te még anyud nyakába varrtad a pasidat is, és akkor még anyukád a pénzéhes? Ebből a kijelentésből egyből lejön, hogy neked fogalmad sincs róla, mennyibe kerül vezetni egy háztartást és mennyi pénz nevelni 2 gyereket. A pasid még jó, hogy odaadja a keresett pénzt neki, ingyen mégsem lakhat anyud nyakán, és ő is fogyasztja az áramot-vizet-kaját stb. Anyukád igen csak nagylelkű volt, hogy ilyen pénzügyi helyzetben megengedte, hogy odavidd a pasidat, én biztos nem engedtem volna ezt, már bocs. És anyud nem "megunta", hanem nem tud kijönni abból a kevés fizetéséből, mert az egyszerűen nem elég a háztartásra meg 2 gyerekre + 1 potyautasra. 17 évesen ennél azért több eszed is lehetne, és igazán belegondolhatnád magad anyukád helyzetébe.
A helyesírásod meg enyhén szólva förtelmes. Ilyen hibákért simán bevágják nyelvtanon az egyest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!