A 16 éves lányom tulajdonában lévő lakásban élek. Nekem sem tulajdonjogom sem haszonélvezetem nincs. Ha 18 lesz kitehet az ingatlanból?
Igen kirakhat,de ha normális az illetö a büdös életben nem csinál igy a szüleivel akik az életet adták neki....
Én se apám se anyám söt még a rokonomat sem raknám ki ugy,hogy tudom nincs hová mennije..a pofátlanság netovábja lenne
Elvileg ki tehet.
De gyakorlatban a 18 éves még általában tanul. A lakást fenn kell tartani-közös költséget,számlákat,stb..fizetni kell-vmint enni is kell. Ilyen idős korban érettségiznek is általában-szalagavatóra is kell pénz,ballagási ruha,sulis költségek. Ezt nem tudná fedezni,és ha téged kirak akkor neki kell mindezt fizetni.
Ennyire nem jó a kapcsolatotok? Ha ilyen rossz,próbálj félretenni havi 5-10 ezer ft-t,abból két éb alatt már lesz egy akkora összeg ha esetleg tényleg kirakna el tudsz menni albérletbe,fedez a kaukciót és még kicsi marad is.
Igen.
De miért tenne ki? Nem vagytok jóban?
Akkor még van 2 éved, hogy kitaláld, hogy hol fogsz lakni.
Neked nincs semmi ingatlanod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!