Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek lenézendő/meg...

Szerintetek lenézendő/meg szólni való dolog ha a szülők ki vannak tetoválva?

Figyelt kérdés

Másik szemében illetve a gyermekre nézve.

Nem egy-egy darab kicsi tetoválásokról van szó.

Teljes hát, lábon, karon, mellkas.

2015. ápr. 22. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem, sőt a hátam, oldalam nekem is ki van varrva.

Egy óvodapedagógushallgató

2015. ápr. 22. 21:10
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

A tetoválatlan és a tetovált ember között az a különbség, hogy a tetováltat nem érdekli, hogy te tetoválva vagy-e.

Egyáltalán nem az. Valószínűleg nem az ilyen "hű de cuki" izékről van szó, hanem rendes tetoválásról. Abban nincs semmi megvetendő, inkább tiszteletre méltó, hogy kivárták míg elkészülnek teljesen, meg úgy tudom elég fájdalmas is.

2015. ápr. 22. 23:20
 13/14 anonim ***** válasza:

szerintem se ez alapján kéne megítélni, hogy valaki jó szülő -e. bár gondolom akik beszóltak neked tipikusan azok a szülők akik a kis szentjüket 18 évig burokban akarják nevelni, aztán csodálkoznak ha rájuk csapja később az ajtót a gyerek.

bár nem általánosítok. én annyit gondolnék ha látnálak titeket, hogy biztosan kicsit lazább, kevésbé prűd szülők vagytok.

2015. máj. 17. 17:13
 14/14 Claire15 válasza:

Miért lenne baj?

Ez olyan lenne,mintha Morgan Freemant elítélnék,mert sötét bőrű.A tetoválás lehet,hogy a fiatalabb éveinek a hóbortmaradványa.

Nem csak az,aki menőzni próbál...

2015. júl. 23. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!