Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért várják el, hogy mindig...

Miért várják el, hogy mindig vegyek nekik valamit?

Figyelt kérdés
A családom állandóan elvárja, hogy vegyek nekik valamit. Múltkor vettem magamnak ruhákat anyám mondta ilyen sértődős hangon, hogy és neki mit vettem, miért nem vettem semmit? Meg amikor mentem a Rossmannba szintén, neki mit vettem? Direkt megkérdeztem előtte hogy kell-e valami, azt mondta, hogy nem. Akkor miért sértődik meg, hogy nem vettem neki semmit? Apám is rosszul van, hogy én miért nem hoztam neki csokit. Szoktam venni, de nem ha egy alkalom kimarad már megy a duzzogás. A mamám szintén ilyen. Mikor mentem hozzá egy kis tasakba vittem a telefonomat, mert nem volt zsebem, erre kiveszi a kezemből, hogy mit hoztam neki... Miért várják el, hogy én mindig vigyek nekik valamit? Ünnepnapokon mindig kapnak.

2015. ápr. 19. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Beszéltél már erről velük?
2015. ápr. 19. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
idősek olyanok mint a gyerekek sokszor, ha kérdezik mond nekik magamat hoztam ha nem elég elmegyek
2015. ápr. 19. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ők is vesznek neked ezt-azt?

Anyud ha nem kért semmit, vajon miért sértődött meg hogy nem kapott semmit?

Lehet hogy ez jobb lett volna:

-Anya megyek a Rossmannba. Hozzak neked valamit?

-Á ne! Nem kell most semmi!

visszajövetelkor:

-Mit vettél magadnak? Parfümöt és arckrémet? És nekem hoztál valamit?

- Persze Anya! Tyúkszemkenőcsöt hoztam neked.

VAgy tampont, vagy bármit. Vajon örült volna neki????

2015. ápr. 19. 21:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem örült volna neki. Ő semminek nem tud örülni.
2015. ápr. 19. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Ne foglalkozz velük, idióták. Csökkentsd a minimumra a kontaktust.
2015. ápr. 19. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a 2. kommentelő válasza a tuti.

Nem kell ezzel foglalkozni, had duzzogjanak.

2015. ápr. 20. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!