Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek most vegyek gtx...

Szerintetek most vegyek gtx 970-et vagy várjak az új Radeonra?

Figyelt kérdés
És mikor kerül piacra a 300-as széria?
2014. nov. 25. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ráérsz, akkor várhatsz a Radeonokra. Szerintem még kicsit később adják ki őket.
2014. nov. 25. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:

gtx 970-es széria hibás, szóval én hanyagolnám.

Mindegyik modell hatalmas mennyiségű coil whinennal rendelkezik, vagyis terhelés alatt hatalmas, gépházon és fejhallgatón átmenő hangon "cinceg".

100 ezres kártyát pedig ha nem lehet 100%-ig pörgetni külömben megfájdúl a fejed az nem kicsit szánalmas. Nvidia nagyon elcseszte, hogy nem adott ki referencia lapot a gtx 970-re, ezért az összes gyártó jól elba***ta.

2014. nov. 25. 17:35
 3/3 spirit8989 ***** válasza:

Radeonokra én nem várnék, mivel az Nvidia a jobb, teljesítményben mindig az Nvdia lépi meg először a szintet, az AMD meg kullog utána.

De Radeon vs Nvidia harctól függetlenül azt mondom, hogy minél tovább vársz, a kiszemelt videókártya annál olcsóbb lesz, valamint nagyobb teljesítményű kártyák is megjelennek menet közben. Persze egyszer kell kártyát venni, nem várhatsz a végtelenségig.

2014. nov. 25. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!