Borzasztóan konzervatív szülőkkel mit lehet kezdeni? Bármilyen tanács?
Anyukám mélyen vallásos családban nőtt fel, apukám szülei nagyon szigorúak voltak (magázta a szüleit).
Én mindig azt éreztem, hogy nem tartozom ahhoz a családhoz. Gyűlöltem vidéken élni egy olyan "városban", ahol nincs semmi és délután 5-6 után alig látni embert az utcákon. A családi "buliktól" is megőrültem és attól is, hogy olyan szigorúságban nőttünk fel a testvéreimmel, mintha bűnözők lennénk. De tényleg, alig mehettem valahová, nem hordhattam "kihívó" (értsd:stílusos) ruhákat, magassarkút sem.
A helyzetet úgy oldottam meg, hogy Budapestre jöttem továbbtanulni, a 11. osztályt már itt kezdtem. Így csak minden 2., vagy 3. hétvégén jutok haza, de nagyon rossz, hogy ha ott vagyok, csak a csesztetést hallgatom, egy normális szavuk nincsen.
Most is hazamentem (4 hét után) és egy normális mondatot nem beszeltünk. De ha meg nem megyek, akkor megy a hiszti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!