Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van a szülőnek véleménynyilván...

Van a szülőnek véleménynyilvánítási joga abban az esetben, ha a felnőtt, házas gyereke megcsalja a házastársát? Kérheti, hogy a "gyerek" rendezze az ügyeit?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 14:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
27%
Véleményt mondani mindig szabad, pláne a családon belül. De beleszólás ide vagy oda, én nagyon elbeszélgetnék a gyerekemmel, ha ilyet művelne. Még örülhetne, ha nem keverek le neki egy hatalmasat. De szívből remélem, hogy egyik gyerekemből se lesz erkölcsi zsákutca.
2015. ápr. 10. 15:03
 12/26 anonim ***** válasza:
46%
Azt hozzátenném, hogy gondolkodás nélkül elmondanám a menyemnek. Bárkinek elmondanám, ha ilyet megtudnék. Lehet, hogy ezzel beavatkozok mások életébe, de mindenkinek joga van tudni. Semmilyen körülmények között nem tűröm a hazugságot és ha valakit átvernek.
2015. ápr. 10. 15:06
 13/26 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom, de én családtagnak sem falaznék, ha ártatlanokat akarna bántani.
2015. ápr. 10. 15:30
 14/26 anonim ***** válasza:
67%
Azért sem jó beleszólni, mert honnan tudod, hogy a másik oldalról nem volt megcsalás?
2015. ápr. 10. 16:00
 15/26 anonim ***** válasza:
Most komolyan, miért kell ebben a kategóriában mindenkit lepontozni? Vannak eltérő vélemények, de attól még minden válasz hasznos. Én sem kezdem el lepontozgani azokat, akik azt mondták, elmondanák a menyének, habár szerintem nem lenne helyes. De a kérdésre hasznos választ adtak. Annyira elegem van már ebbőr az oldalból -.-"
2015. ápr. 10. 16:24
 16/26 anonim ***** válasza:
21%
A vélemény olyan, mint a popsiluk. Neked is van, nekem is van, mégsem vagyunk kíváncsiak egymáséra.
2015. ápr. 10. 16:48
 17/26 anonim ***** válasza:
53%
Valaki nagyon trollkodik itt, mert csomó olyan kérdés van, ahol valaki végignyomkodja a pirosakat az összes válasznál. Ez valami agyatlan kisgyerek lehet, aki ettől érzi menőnek magát. Kedves nullázó kisgyerek, szépen kérlek, nyomj ide is egy pirosat, hagy sírjak bánatomban! :) köszi!
2015. ápr. 10. 16:53
 18/26 anonim ***** válasza:
71%
Ne szólj semmit. Az is lehet, hogy nekik ez így megfelel és nyitott házasságban élnek. Nem tudhatod, menyednek nincs-e éppúgy valakilye, csak ő esetleg diszkrétebb. A nyitott házasság azért nem olyan dolog, amiről valaki beszélni szokott a szüleivell
2015. ápr. 10. 18:27
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor marad a hallgatás...

Engem is elszomorít a lepontozás, sajnálnám, ha valaki emiatt nem írta volna meg a véleményét. Nekem minden válasz hasznos volt.

2015. ápr. 10. 21:19
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha semmi rosszat nem tesz ezzel a fiad, akkor titkolnivaló sincs ebben a menyed előtt, nem?
2015. ápr. 10. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!