Ha egy gyermek rájön, hogy az apja csalja az anyját, mit tegyen? Elárulja amit tud, vagy hallgasson? Nem kicsi gyerek, majdnem nagykorú fiú.
Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 21:26
11/13 anonim válasza:
Szerintem apukádnak (a megcsaló szülődnek) mondd el, hogy megtudtad ezt. Fenyegesd meg, hogy ha nem fejezi be haladéktalanul a kapcsolatot, akkor elmondod mindezt anyukádnak.
A befejezést nem úgy értem, hogy megígéri, és ezután óvatosabban folytatja, hanem pl. a jelenlétedben hívja fel a szeretőjét és közölje vele, hogy mostantól vége köztük mindennek.
Az más kérdés, hogy mit csinálj, ha tagadja és valami többé-kevésbé hihető indokot tud mondani az SMS-re. Ha nem érzed biztosnak a vádat, akkor csak annyit mondj, hogy bízol benne, hogy tévedsz, de ha újabb bizonyítékot találsz, akkor összeakad a bajszotok.
12/13 anonim válasza:
en anno elmondtam....10 ev tavlatabol is igy volt helyes, örülök h ig döntöttem.
13/13 Bence_ válasza:
Ez a szülők dolga. Ez a kapcsolat a szülők döntései miatt ilyen. Ha nagyon beszélni szeretnél erről akkor beszélj apáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!