Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha egy gyermek rájön, hogy az...

Ha egy gyermek rájön, hogy az apja csalja az anyját, mit tegyen? Elárulja amit tud, vagy hallgasson? Nem kicsi gyerek, majdnem nagykorú fiú.

Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem apukádnak (a megcsaló szülődnek) mondd el, hogy megtudtad ezt. Fenyegesd meg, hogy ha nem fejezi be haladéktalanul a kapcsolatot, akkor elmondod mindezt anyukádnak.

A befejezést nem úgy értem, hogy megígéri, és ezután óvatosabban folytatja, hanem pl. a jelenlétedben hívja fel a szeretőjét és közölje vele, hogy mostantól vége köztük mindennek.

Az más kérdés, hogy mit csinálj, ha tagadja és valami többé-kevésbé hihető indokot tud mondani az SMS-re. Ha nem érzed biztosnak a vádat, akkor csak annyit mondj, hogy bízol benne, hogy tévedsz, de ha újabb bizonyítékot találsz, akkor összeakad a bajszotok.

2015. ápr. 10. 09:21
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
en anno elmondtam....10 ev tavlatabol is igy volt helyes, örülök h ig döntöttem.
2015. ápr. 10. 11:19
 13/13 Bence_ ***** válasza:
Ez a szülők dolga. Ez a kapcsolat a szülők döntései miatt ilyen. Ha nagyon beszélni szeretnél erről akkor beszélj apáddal.
2015. ápr. 10. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!