Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyumnak...

Hogyan mondjam el anyumnak hogy menstruálok? 12/l

Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 21:08
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
22%

Rakj be betétet, aztán majd a suliból hívd fel, hogy megjött, de nyugi Xy adott nekem betétet, minden oké.

Amúgy, hogy-hogy nem beszélt veled, azt akarja, hogy úgy járj, mint Carrie? xd

2015. ápr. 8. 21:31
 12/22 anonim ***** válasza:
33%
Miért kell kérni betétet? Nálunk a wc-ben volt egy kis kabinetben. Más anyák mindig maguknál hordják?
2015. ápr. 8. 21:34
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerinted ő még nem menstruált?:D
2015. ápr. 8. 21:44
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Miért kéne bejelenteni? o.O Meg miért kell úgy kérni a betétet? Jó a kapcsolatom anyámmal, de nem rohantam bejelenteni neki. Szerintem nincs hírértéke. Bemész a fürdőbe/wcbe, előkotorsz egy betétet, berakod, élsz boldogan.

Nálunk ez nem volt sose téma, pedig jó a kapcsolatunk.

20/L

2015. ápr. 8. 22:14
 15/22 Ditta323 ***** válasza:
76%
12-es azért mert a betét 1 hónapban max 7 napot kell, és ha nincs rá szükség el van téve, ne díszelegjen a wc-ben. Sőt én is elrakom a tampont ha nincs rá szükségem (jelenleg nem is kell)
2015. ápr. 9. 06:49
 16/22 anonim ***** válasza:
14-es! Azért ez nem ilyen egyszerű. Egyrészt, vannak anyukák, akik nem betétet használnak, hanem tampont. De ha mégis van betét otthon, akkor sem ártana szólni róla, ne úgy vegye már észre az anya, hogy hoppá, elfogyott...
2015. ápr. 9. 08:46
 17/22 anonim ***** válasza:

Olyanról még nem is hallottam, hogy legalább tisztasági betét ne lenne otthon. Anyám is tampont használ, de éjszaka nem. Meg azért nem egy óra alatt fogy el. Nem tudom, nálunk mindig van otthon 2-3 nagy csomag, nekem nem volt ebből gond.

De akkor meg odamegy aztán szól, hogy "anya, megjött, vettem a betétből, mostantól 2 embernek vásárolj belőle", akkor se kell nagy feneket keríteni a dolognak :D

2015. ápr. 9. 08:56
 18/22 anonim ***** válasza:
47%
Mi az hogy elrakod hogy ne díszelegjen? :D Hova? :D
2015. ápr. 9. 08:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát a tisztasági betéttel nem sokra megy. :) Meg tök mindegy hány csomag van otthon. Azért akkor is úgy normális, ha szól róla.
2015. ápr. 9. 09:31
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

"12-es azért mert a betét 1 hónapban max 7 napot kell, és ha nincs rá szükség el van téve, ne díszelegjen a wc-ben."

Nem "díszeleg" a wc-ben, ott a helye. Hova lenne eltéve?

2015. ápr. 9. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!