Hogyan mondjam el anyumnak hogy menstruálok? 12/l
Rakj be betétet, aztán majd a suliból hívd fel, hogy megjött, de nyugi Xy adott nekem betétet, minden oké.
Amúgy, hogy-hogy nem beszélt veled, azt akarja, hogy úgy járj, mint Carrie? xd
Miért kéne bejelenteni? o.O Meg miért kell úgy kérni a betétet? Jó a kapcsolatom anyámmal, de nem rohantam bejelenteni neki. Szerintem nincs hírértéke. Bemész a fürdőbe/wcbe, előkotorsz egy betétet, berakod, élsz boldogan.
Nálunk ez nem volt sose téma, pedig jó a kapcsolatunk.
20/L
Olyanról még nem is hallottam, hogy legalább tisztasági betét ne lenne otthon. Anyám is tampont használ, de éjszaka nem. Meg azért nem egy óra alatt fogy el. Nem tudom, nálunk mindig van otthon 2-3 nagy csomag, nekem nem volt ebből gond.
De akkor meg odamegy aztán szól, hogy "anya, megjött, vettem a betétből, mostantól 2 embernek vásárolj belőle", akkor se kell nagy feneket keríteni a dolognak :D
"12-es azért mert a betét 1 hónapban max 7 napot kell, és ha nincs rá szükség el van téve, ne díszelegjen a wc-ben."
Nem "díszeleg" a wc-ben, ott a helye. Hova lenne eltéve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!