Mit csináljak, ha elvitte a gépemet? Mit mondjak, miért nem használhatja? Pánikolok, SOS
Anyáék tegnap elutaztak, én meg nem voltam itthon, mikor mentek el, hajnalban jöttem haza.
Most felkeltem, kerestem a notebookom, sehol nincs. Gondoltam, hogy anya biztos elpakolta, felhívtam és mondja, hogy ő azt elvitte magával, mert akar egy picit dolgozni is, de az övé csak úgy működik, ha folyamatosan be van dugva a töltő a konnektorba, így azt nem hozhatta, most használjam ezt.
Viszont nem léphet be a gépembe, mert olyan dolgok vannak rajta, amiket nem szabad látnia és nagy bajban leszek, ha mégis megnézi. Ráadásul csak lehajtom mindig a notebook tetejét, nem kapcsolom ki, így minden fiókomba be van jelentkezve, ott van a naplóm, különböző fájlok, mappák... A legjobb barátnőm szerint azonnal üljek kocsiba és menjek el a notebookért, azzal az ürüggyel, hogy tanulnom kell és azon van minden.
De még sosem vezettem Budapesten kívül, ráadásul szerintem kicsit feltűnő lenne, ha ezért vezetnék összesen 400 km-t.
Jelszó van a gépemen, de ha megkérdezi anya, hogy mi az, muszáj lesz megmondanom neki, ha nem akarom, hogy gyanakodjon.
Mióta beszéltünk, folyamatosan hányingerem van és remeg a kezem, úgy érzem, hogy elájulok.
A nemonddmegajelszavad-mitképzelmagánélet-típusú megoldási javaslatok esetén én speciel egészen biztosra vehetően körülnéznék azon a gépen, pedig egyébként nem vagyok az a kutakodós fajta.
Szóval ha a kérdező szülei is hasonlóak, akkor nem igazán javasolnám a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!