Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor mondtad utóljára édesany...

Mikor mondtad utóljára édesanyádnak, hogy szereted?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 2. 17:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Nem emlékszem, hogy valaha mondtam volna neki (35 éves vagyok). Pedig szeretem. De arra sem emlékszem, hogy ő mondta, pedig ő is szeret, a tetteiből egyértelmű. Soha nem volt nálunk divat, talán épp ezért a férjemnek sem tudom mondani, pedig őt is nagyon szeretem.

A 3 éves gyerekemnek (talán épp a fentiek miatt) minden nap elmondom. Ő is szokta mondani nekem.

2015. ápr. 2. 17:56
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Soha nem mondtuk anyuval egymásnak , hogy szeretlek... Apuval sem . Pedig szeretjük egymást ! Az első akinek életemben eloszor mondtam , úgy igazán mélyről , tiszta szívből .. Az a férjem ! S , most már a kislányunk is .. Vele is napi szinten mondjuk egymásnak 😊! 33/N
2015. ápr. 2. 18:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom, hogy mondtam-e valaha:( Pedig szeretem nagyon, jóban vagyunk. Csak nem szoktuk mondani. Ő sem szokta.
2015. ápr. 2. 18:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Én még soha nem mondtam senkinek
2015. ápr. 2. 19:00
 15/21 anonim ***** válasza:

Pár napja, mikor utoljára találkoztunk. Sokáig én sem mondtam felnőtt koromban, valahogy természetesnek tűnt, hogy tudja anélkül is, aztán egyszer valami nagy "békülés" után, amikor utólag belátta, hogy mennyire megbántott valamivel, bocsánatot kért, és meg tudtuk beszélni a dolgot, a végén búcsúzáskor mondtam neki, hogy szeretem.

Azóta meg valahogy jólesik mondani elköszönés és puszi után még ezt is.

2015. ápr. 2. 19:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Tegnap, de nálunk ez nagyon sokszor elhangzik, de nem azért, mert tettekkel nem tudjuk kimutatni! Csak.... olyan jó ezt hangoztatni! :) meg Apunak már sajnos nem tudom mondani, pedig mondanám! :(
2015. ápr. 2. 19:35
 17/21 anonim ***** válasza:
halála előtt pár órával
2015. ápr. 2. 20:19
 18/21 anonim válasza:
5 perce..:D
2015. ápr. 2. 20:23
 19/21 anonim ***** válasza:
14 éve körülbelül. Akkor még élt.
2015. ápr. 2. 21:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Mi sem mondtuk soha, az egész családom "nem tud" beszélni az érzelmeiről.

aztán agydaganata lett.

Az utolsó stádiumban kisgyerek szinten volt, a viselkedése kb. mint egy részeg kisgyereké volt. Borzasztó volt így látni, de szerettem és akkor mondtam neki rengetegszer.

Az utolsó pár napon már csecsemő szinten volt testileg is, szellemileg is, tudtam, hogy napok vannak vissza és mondtam neki annyiszor, ahányszor nem sírtam el magam- hátha lesz egy tiszta másodperce és meghallja/megérti.

2015. ápr. 3. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!