Szerintetek nem ciki ha anyával megyek moziba?
Anya meg akarja nézni a A lázadó című filmet moziban, és kérdezte hogy nem-e akarok elmenni.
Mivel érdekel a film, ezért én is meg akarnám nézni, de nem ciki anyával menni fiú létemre?
16/F
Ha meg akarod nézni a filmet, akkor menj vele nyugodtan, ne érezd cikinek.
Legközelebb majd a haverokkal vagy egy lánnyal mész vagy egyedül.
Mi is mentünk ennyi idősen családi mozizásra.
én ismerek olyat ahol 14,15,19 éves gyerekek vannak. a két szülővel minden hónapban elmennek legalább egyszer a moziba. utána meg nézelődni boltokban, vagy kajálni egyet a közeli étteremben vagy mekiben.
én irigylem őket, mert mi sose mentünk közös programra.
tényleg nem gáz, főleg hogy ő ajánlotta fel.:) menj el nyugodtan
a jegyszedő sem néz majd hülyének. sőt egy normális ember sem..:D
Épp a múltkor láttam a moziban egy kissrácot (tán 15-16 lehetett) az anyjával nevetgélni, beszélgetni.
Marhára nem úgy tűnt, hogy cikinek érzi a srác.
Nem ciki.
Én Anyuval ugyan nem, mert őt nem érdekli, de a nála 11 évvel idősebb Nagynénémmel boldogan megyek bárhova, mert imádom.
Fiúként sem ciki. Ez csak egy film, és örülj, hogy ilyen jó a kapcsolatod Anyukáddal.
Ja, és mentem már egyedül is moziba, színházba és koncertre is, ha más ismerősömet nme érdekli a dolog.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!