Ciki lenne 11 éves lányként anyával elmenni egy Anti Fitness Club koncertre?
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 21:33
2/7 anonim válasza:
Nem ciki. Én mindig apukámmal jártam koncertekre, amikor még gyerek voltam :)
3/7 anonim válasza:
A zenekar a ciki, meg nekik hogy ilyen átlagéletkorúak a rajongóik :D Na jó inkább úgy fogalmazok, hogy szerintem nem ezt a korosztályt célozták meg a zenéjükkel, de ezt kapták :D
4/7 anonim válasza:
Menjé, senkinek semmi köze hozzá, am is még gyerek vagy, szóval, meg hát nem is lenne ciki, mit izéltek már itt ilyennel, ciki-e vagy nem , hát az a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat, és aki szerint ez ciki lenne, az, hülye, és nem érdemli meg, hogy neki meg akarj felelni, ne is akarjál már ilyet na
5/7 anonim válasza:
Nagyjából annak a korosztálynak a színvonalára írják a számokat.
6/7 anonim válasza:
Nem ciki, koncerteken mindig látni valakit, aki a szüleivel jött, nincs ezzel baj.
7/7 anonim válasza:
Nem létezik olyan, hogy valami ciki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!