Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudnak megérteni?

Miért nem tudnak megérteni?

Figyelt kérdés
1-2 éve lovagolok már és fél éve komoly szinten...mindig ott vagyok ha tudok mert ott nem parancsolgatnak,csönd van és a barátokkal is mindig ott jövünk össze és nem feltétlen számolok be mindig a napomról mert úgy sem értik vagy tudják kikkel vagyok....és kiakadnak azon hogy reggel 7-től este 7-ig ottvagyok,hazaérek hullafáradtan és bevonulok a szobámba(ha nincs szünet akk a héten ez egyszer van..)Meg igazából nem is mondok el nekik mindent amiről úgy érzem elég ha én tudom...pl a szerelmi életemről(nyilván ha komoly akk bemutatom nekik az illetőt meg minden) de most így hogy hazajövök és akkor az első kérdés az hogy vannak e helyes fiúk a lovardába?és most erre mit mondjak neki? :D és ha meg inkább nem válaszolok és akk tovább faggat...de most ha elmondanám neki hogy mik vannak ott akk szerintem még el is tiltana(ne gondoljatok nagyon rosszra :D )és egyszerűen nem érti meg hogy semmi köze sok dologhoz,de ő ezt úgy a szivére veszi hogy elkezdi nézni a facebook üzeneteimet amit inkább nem kéne látnia..ma meg azt mondta hogy válaszoljak neki normálisan vagy elvisz pszihológushoz 13/L

2015. ápr. 1. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Én vagyok 4-es. Szerintem tedd össze a két kezed, hogy engednek lovagolni reggel 7től-este 19ig. ÉS te még csodálkozol hogy egész nem nem vagy otthon és mernek kérdezni tőled valamit? Azért néz már magadba is. Szüleid felelősséggel tartoznak érted. Még csak 13 vagy nem 17! attól hogy megjött a menstruációd, a fenekeden még ott a tojáshéj. Ennyi idősen amihez neked közöd van, ahhoz tetszik nem tetszik anyukádnak is! (mellékesen megjegyzem 24 vagyok és én is voltam 13, ha nagylányost akarsz játszani akkor egy butított verziót adj le édesanyádnak és akkor nem kell pszichológushoz menned.) És a kamaszkor egyik legnagyobb szabálya tiszteld a szüleidet, ez a legkevesebb amit megtehetsz.
2015. ápr. 2. 08:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Én tisztelem őket nem szoktam ordibálni meg feleslegesen vitatkozni velük...és az nem tudom miért hiba amikor hétköznap agyba főbe tanulok akkor hétvégén egy napot nem itthon vagyok...
2015. ápr. 2. 09:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Meg ha kérdezgetnek akkor meg mindig ilyesmiket hogy mit tudok én ott csinálni meg hogy ugye nem csinálok semmi olyat meg ilyenek...nővérem meg maga az Isten a szemükben pedig az még annyit sincs itthon mint én,ő is csak 15...
2015. ápr. 2. 09:35
 14/15 anonim ***** válasza:
az, hogy nem ordítozol velük még nem jelenti azt, hogy tiszteled is őket...
2015. ápr. 2. 09:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérj tanácsot a nővéredtől. Ő elmond-e bizonyos dolgokat a szüleidnek? Ha igen, neked is ezt kell tenned, hogy ugyanúgy felnézzenek rád.
2015. ápr. 2. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!