Én is így voltam! Alig voltam osztálykiránduláson, színházban a sulival, és még tankönyv is volt, amit nem tudtam megvenni, úgy másoltam azoktól, akik megvették...
egyszer volt úgy hogy a tanár mesélte, milyen jó is lesz jövőhéten, amikor mennek a színházba, egy érdekes darabra én meg elbőgtem magam, mert nem mehetek, a többiek meg kiröhögtek... a tanár félrehívott óra után és kezembe nyomta a pénzt, azzal hogy örömmel segít annak, aki értékeli a színházat... sosem felejtem el neki :)
2015. márc. 29. 20:37
12/17 anonim válasza:
:( szegenyke, en is sokszor kimaradtam :(
Az ofival tenyleg tudnal beszelni. Ha az osztalypenzbol telik ra, akkor megelolegezheti neked az osztalyfonok es a szuleiddel megbeszeled, hogy a kovetkezo honapokban aprankent tobbet fizettek. Persze, gondolom, most a szuleidnek a zsebpenz is problemat okoz.
2015. márc. 29. 21:01
13/17 anonim válasza:
Sajnos van ilyen. Az én lányom is 13 éves, idén nem megy kirándulni. Képtelen vagyok kifizetni a közel 35 ezer ft-ot a kirándulásra. Osztályfőnökkel beszéltem, annyit tud tenni, hogy addig a másik osztályba járjon a gyerek amíg ők elmennek. Természetesen oda sem fog menni, majd ezt megoldom. Az okot csak az osztályfőnök tudja, a gyerekek nem.
2015. márc. 30. 04:14
14/17 anonim válasza:
13-as azért a 35 eFt egy osztálykirándulásért, az húzós! Hány napos? Általában 3 napos szokott lenni a maximum... hova mennek luxusszállodába? Nálunk max. 15 eFt és ebben az utiköltség is benne van és a teljes napon teljes ellátás.
2015. márc. 30. 06:32
15/17 anonim válasza:
Anyukám osztályfőnök. Ő ilyenkor a családsegítőben szokott kérni egyszeri támogatást a gyereknek. (De csak azoknak, akik jól tanulnak és viselkednek, akik egész évben bukdácsolnak meg rosszalkodnak azokat nem viszi függetlenül attól,h be tudják-e fizetni vagy nem). Most is 2 gyereknek intézte el. Bár mondjuk ő figyel arra, h olcsó kirándulás legyen, azt hiszem most 3-4ezerből jön ki (1 retúr vonatjegy meg egy belépő, a többi városnéző ingyenes program lesz).
2015. márc. 30. 12:47
16/17 anonim válasza:
Beszélj az osztályfőnököddel. Pl. ha hátrányos helyzetű vagy lehet van rá valamilyen támogatási mód, hogy az iskola segítsen és akkor nem kell a teljes összeget kifizetni. Bár ezt édesanyádnak/édesapádnak illett volna intézni, amennyiben lehetőség van ilyen az iskolába.
2015. márc. 30. 15:03
17/17 anonim válasza:
14-es, a kirándulás 5 napos lesz, amiben benne van az utazás is. Nem írnám ide le, hogy hova, de nem luxusszálló, itt az országban, és ezen belül is úgymond lemaradott megyébe...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!