Hogy bizonyítsam be, hogy nem kell tőlem félnie és nincs szükségem pszichológusra? Mit csináljak, ha félek?
Anya szeretne elvinni pszichológushoz, mert megtudta, hogy van egy alteregóm, egy másik személyiségem.
Tegnap mondtam el neki, mert kezdtem belegabalyodni a dolgokba és legalább egy személlyel tisztázhattam ezt.
Meglepődött, de nem gondoltam, hogy ez annyira megviseli majd, hogy ma reggel azzal áll elém, hogy szerinte pszichológushoz kellene járnom, mert ő tart ettől az egésztől és úgy érzi, ezt nem tudja kezelni.
De hát nem embereket ölök, csak a viselkedésem változik meg, magabiztosabb, kihívóbb vagyok, nem a "szürke egérke".
Én nem gondoltam, hogy ezzel így megijesztem, már bánom, hogy egyáltalán beszéltem róla neki.
17L
Utánanéztem most, ez eléggé személyiségzavarnak tűnik. De persze nem tudhatom, nem vagyok orvos.
Pl. csütörtökön is felelnem kellett magyarból, mert az előző dolgozatom rosszul sikerült és a tanár azt mondta, hogy csak így javíthatok. A felelés a rémálmom, meg minden fajta nyilvános beszélgetés és ezért féltem, hogy elrontom, összevissza beszélek majd. Előtte este mondta a legjobb barátnőm (aki tud erről az egészről), hogy akkor ne úgy álljak ki oda, mint x, hanem mint y, a magabiztos énem. Ne nézzek ki teljesen úgy, de vegyek fel pár olyan ruhadarabot, vegyem le a szemüvegemet és legyek magabiztos. És sikerült.
Nem tudom, hogy mégis hogy, de megállás nélkül beszéltem, amikor amúgy csak makognék. Még a tanárom is meglepődött
És abban az esetben mit tennél, ha épp xként vagy a barátaiddal, be akarnak ülni egy bárba ahol elkérik a személyid, és kiderül hogy nem vagy 18 és más a neved? Esetleg belefuttok egy random igazoltatásba? Vagy megjelenik valaki aki yként ismer, aki visszafogott és szemüveges?
De ciki helyzetekbe kerülhetsz te ezek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!