Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az molesztálásnak számít ha...

Az molesztálásnak számít ha egy apa rácsap a lánya seggére? Vagy normális?

Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 12:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%

Apáról szól a kérdés, erre 15 éves lánykák válaszolnak... apja vagy a húgodnak?

Nem gondoltok bele, hogy miért kérdezi. Lehet, hogy eddig soha nem csapkodta, csak elkezdett nőiesedni, apuka meg elkezdett nyúlkálni... ez pl. nem normális.

2015. márc. 28. 15:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A minap a tvben beszélt egy pszichológus, aki erről azt mondta, hogy ha ütésre van szükség, akkor mindenképpen a seggét üssék a gyereknek és ne a fejét, mert a seggre csapással ellentétben a fejre ütés nagyon megalázó. -ez picit mellékvágány a kérdéshez képest, de témába vág.

Amúgy nem tartom molesztálásnak. Nekem kiskoromban volt, hogy anyu megcsípte a fenekemet viccből. Sose éreztem, hogy ezzel bármi gond lenne, nevettem rajta. Egyébként ha molesztálás, akkor én a kutyámat szoktam szexuálisan zaklatni, mert ha rosszat csinál, akkor picit rá szoktam csapni a fenekére :)

2015. márc. 28. 15:54
 13/21 anonim ***** válasza:
5%
De ti tényleg sötétek vagytok? Nem kutyáról meg kishúgról meg anyáról van szó, hanem APA és LÁNYA.
2015. márc. 28. 15:57
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
Ja, amúgy mi ez a szülői szexuális zaklatás dömping? Ilyen kérdések jönnek napok óta, hogy mi van, ha a szülő fürdés közben rányit a gyerekre, meg szájon puszilja, most a seggre csapás... Holnap az lesz, hogy "apa kikérdezte tőlem a leckét, ez molesztálásnak számít?" :)
2015. márc. 28. 15:58
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
13: ha van a közeledben xanax, vegyél be egyet, nehogy komoly bajod legyen az idegeskedéstől :) lélegezz, nyugi!
2015. márc. 28. 15:59
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
11-es, nem apja vagyok a húgomnak, hanem a 10 évvel idősebb bátyja. De látom, olyan sötét vagy, hogy a párhuzamnak nevezett fogalmi konstruktumról még sosem hallottál. De ha megnyugtat, nemcsak én, hanem apánk is nyugodtan bármikor rávert a húgom seggére gyerekkorában, és ő is felhagyott vele, amikor a húgom felnőtt.
2015. márc. 28. 16:06
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

ez maximálisan a két fél közötti kapcsolattól, a szitutól, a családi hagyományoktól függ. az én apum is simán rácsap a fenekemre poénból, meg sem fordul a fejemben, hogy ez baj lenne, de van a környezetemben olyan lány, akinek ha az agresszív alkesz apja rácsapna a seggére, a lány egy napig nem merne kijönni a bezárt szobából.

21 vagyok, ha ez számít

2015. márc. 28. 17:49
 18/21 anonim ***** válasza:
94%
Amíg nem a bré-vel csap oda az öreg addig nagy baj nincs :))
2015. márc. 28. 18:42
 19/21 anonim ***** válasza:
54%
Így önmagában nem gondolnám molesztálásnak. De a fontos az, hogy te hogyan éled meg, nem az, hogy más mit mond. Ha neked ez nem fér bele, jelezd finoman apukádnak, hogy már nagy lány vagy ehhez.
2015. márc. 28. 19:34
 20/21 anonim ***** válasza:
az egyértelműen a szitutól függ, meg hogy hogyan üt rá... nem mindegy, mert ha pl belemarkol meg ilyenek az azért durva.
2015. márc. 28. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!