Mi baja van velem az apukámnak? Mi rosszat tettem? Lásd alább :
Figyelt kérdés
Szó szerint minden rossz amit csak teszek. Mindennel baja va, de nem tudom miért. Délután jövök haza az iskolából, tanulok, gépezek egy kicsit és ha bele fér, akkor animét nézek. Viszont az egész hétvégét a házimunkára kell áldoznom. Nem sokszor van itthon ebéd, ezért 1-2 tányért használok és 1 poharat. A család többi tagjának a nagymamám főz. Mindig azt mondja hogy nem csinálhatok semmit, amíg nem tatakarítom ki a ház nagyobbik részét. Akkor is, mikor semmi sincs, amit jobban rendbe lehetne rakni. A munka miatt nem lehet stresszes, hiszen már előttem haza ér, és akkor is gépezik, TV-zik, vagy csak alszik. Mindenért kioktat és leszid engem, de nem tudom hogy mi rosszat tettem.2015. márc. 15. 19:13
11/11 anonim válasza:
tipikus lusta, hatalommániás pasas az apád. Semmi rosszat nem tettél, ne magadban keresd a hibát ha tényleg mindent megteszel
Ő pl. nyugodtan készíthetne kaját. Nem egy nagy dolog megsütni egy darab húst vagy rántottát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!