Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem jó semmi sem az...

Manó1235 kérdése:

Miért nem jó semmi sem az apámnak?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, tavaly fejeztem be az iskolát érettségim van és egy szakmám. Még novemberben volt egy állásom, de nem volt jó 40 ezer forinttal kiszúrták a szemem egy hónapra mert ez "kezdő bér", átvertek minket így ott hagytam 2 munkatársammal együtt, azóta itthon voltam. Voltam a munkanélküli központban, nem tudtak munkát ajánlani, tanfolyam sem volt. Beadtam rengeteg helyre az önéletrajzom és még annyit sem szóltak vissza hogy, nem kellek. Van egy sajtüzem a városban az egyik ismerősöm ajánlotta tegnap elmentem és megkérdeztem hogy felvennének-e. Mondták hogy van hely a csomagoló részlegen ami könnyű fizikai munka. Nagyon megörültem neki mert semmi bevételem nem volt december óta. És a szüleim főként édesapám panaszkodott hogy jó lenne ha magamra keresnék már. Szóltam nekik hogy elvállalom a munkát. Édesanyám nagyon örült neki és mondta hogy bízik benne, hogy jó lesz és végre lesz egy kis pénzem amiből félre tehetek meg költhetek magamra. Apám viszont teljesen kiakadt egyből azzal jött hogy úgysem fogom bírni a 12 órát, minek megyek oda? Az egy sz*r hely, nem nekem való, mindig hülyeségeket találok ki. Mondanom sem kell mennyire letörtem emiatt, hogy így áll hozzá. Egyszerűen nem képes megérteni, hogy máshová nem vesznek fel. Megbirkózom vele, érzem magam olyan felelősség teljesnek és kitartónak 21 évesen. Sok velem egyidős ismerősöm dolgozik ott akkor én miért ne mehetnék? Rossz hogy ő nem így látja, kisgyereknek kezel. A másik meg az hogy van egy barátom akivel 2 éve komoly kapcsolatban vagyunk. De apám a mai napig nem fogadja el. Mindenre engedélyt kell kérni tőle. Tegnap elmentünk moziba erre kifakadt hogy miért nem kérdeztem meg róla? Minek alszik itt a barátom? Menjen már hazafelé... meg ilyenek.( barátom nem tudott haza menni, másik városban lakik és egy nap max 4 busz megy náluk, este felé egy sem így nálunk aludt) Nagyon sokat romlott emiatt a kapcsolatom, de ha én vagyok barátoméknál az is baj, komolyan nem értem már.

2015. márc. 14. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Frusztralt az edesapa, minden banatat, merget, elegedettlenseget rajtad vezeti le. Ez konnyebb neki, minthogy megbirkozzon az elettel. Sajnalom.
2015. márc. 14. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem ülj le apuddal egy kicsit beszélgetni, és kérdezd meg tőle hogy ha szerinte amit eddig csináltál/csinálsz miért nem jó? és kérdezd meg azt is hpgy akkor mit akar, ha semmi sem jó, mert ez így nem mehet tovább. És a munkahelyeddel kapcsolatban, ha nem tetszik neki akk keressen neked másikat, de neked akk is kell valahol dolgoznod
2015. márc. 14. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne ciki az abortusz, nem lenne ennyi frusztrált szülő.
2015. márc. 14. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!