Anyám hozzáállása tényleg szánalmas? Tudom, hogy olyan dolgot tettem, amit nem kellett volna, de anyámat ez nem érdekli.
A kamuzóknál nincsenek szánalmasabbak, és ezt a " válaszolókra" értem.
Annyi IQ-tok sincs mint egy hangyának, még azt sem sikerült felfogni ,hogy ezen az oldalon mit kell csinálni...
Nektek nem tisztetek eldönteni , hogy egy kérdés igaz vagy hamis, ez egy kérdés-válasz oldal, a kérdésre való válasz a dolgotok észkombájnok.
21 öreg, így, mint egy vén fürdős, nem ír egy 17 éves, értsd már meg. El is tűnt a kérdező a vasporosba, ne hidd hogy a véleményed érdekli.
Azért probléma ez, mert elveszi az emberek idejét, elmennek a valódi segíteni szándékozók, és elveszti a gyakori k. az igazi feladatát: ahol valóban segítségre szorul a kérdező.
Azt feltéve, hogy a történet nem kamu:
Anyukádat nagyon irigylem, hogy ilyen vagány a hozzáállása. Tudott róla, a saját kolléganőiről van szó, nagy a korkülönbség, és még így se szól bele abba, hogy kivel mit csinálsz, hogy az ő életére is hatással van/lehet a dolog. Szóval le a kalappal előtte.
Te nem csináltál semmi rosszat. Semmi gusztustalant. Ez nem rossz dolog, ami történt. Magad írtad, hogy vágysz a gyengédségre. Vannak ilyen tini fiúk is a világon, igen. Vannak olyan nők is, akik szeretnek gondoskodni. Kicsit komplexusgyanús, de ha nektek így jó, hát így jó, én ugyan nem fogok pfujjolni rátok.
Miért érzed gusztustalannak? Miért gondolod rossznak? Miért helytelen, erkölcstelen szerinted?
25 -sajnos nem hiszem el. Nincs ilyen munkahely, nincs ennyi perverz nő, és nincs ilyen, hogy gerontológiai esetek tömege környékezne meg egy 17 éves fiút, és nincs ilyen, hogy ehhez anyja asszisztálna. Néhány perverz lehet, de nem tömegével és nem munkahelyen.
Nem jót találtál ki.
Ha van valami valóság alapja:
akkor nagyon nagy baj van VELED.
Gusztustalan embernek nevezed anyádat - ez gusztustalan.
Csak annyit lehet erre üzenni, ha mégis van valahol a világban egy ilyen 17 éves:
Ha férfi vagy, légy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!