Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatal huszonévesek, akik nem...

Fiatal huszonévesek, akik nem otthon laknak már, milyen gyakran látogattok haza?

Figyelt kérdés
Kor?
2015. márc. 11. 14:35
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Csak azért tettem fel így a kérdést, mert így érthetőbb.

Nyilván, amikor az új otthonomban vagyok, akkor arra mondom, hogy "otthon", vagy "megyek haza", ez mind az újra vonatkozik.

Aki érti az érti, aki kötözködik az kötözködjön.. :)

Nem hiszem, hogy jobb lett volna túl bonyolítani... :)

2015. márc. 12. 07:51
 22/26 anonim ***** válasza:

2 éve költöztem el, 4,5 km-re, öt perc kocsival.

A szüleim elváltak, anyukámhoz minden szombaton és vasárnap is megyek (akadnak ritka kivételek), hétköznap változó, van, hogy nem tudok menni, van, hogy 2x is. Ha nem is megyek, telefonon akkor is beszélünk (akár naponta is).

Apával teljesen "ellentétesen" dolgozunk, hétköznap nem tudnánk találkozni, jellemzően havonta 1x megyek, hetente 1x pedig felhívom. 2 utcával arrébb lakik, 5 perc séta. Annyira azért nem jó a kapcsolatunk, hogy ennél gyakrabban mejnek.

28/N

2015. márc. 17. 01:37
 23/26 anonim ***** válasza:
Majdnem 2000km-re lakom a szüleimtől. Változó, hogy mikor látogatom meg őket, általában kb. 3-4 havonta, de van, hogy ritkábban.
2015. ápr. 21. 22:27
 24/26 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt hozzáteszem, hogy skype-on minden héten kb. 3-szor vagy még többször beszélünk. Ja, és 25 éves vagyok.
2015. ápr. 21. 22:28
 25/26 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. ápr. 22. 10:07
 26/26 anonim ***** válasza:
a szüleim Fideszesek lettek, így nem járok haza
2022. szept. 18. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!