Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya megtalálta az óvszert?

Anya megtalálta az óvszert?

Figyelt kérdés
Nem hagytam elől, bent volt a szekrényemben. Anya meg rendet tett ma és megtalálta (bontott 10 darabos, kb. 3-4 hiányzik belőle.) Van barátnőm , jövőhéten lesz egy éve, szeretik, jóba van velük, szokott nálunk járni. De ezt olyan gáznak érzem , anya csak anniyt mondott, hogy takarított meg teljesen normálisan beszélt velem, mintha nem lenne semmi. Szerintetek hozzam fel? Vagy csináljak úgy mintha nem lenne semmi? Én 18 éves vagyok a barátnőm 17 és fél.
2015. febr. 26. 15:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom úgy rendezte a helyzetet(mi 12 darabosat használtunk) hogy vett mellé két csomaggal.

Nem volt kimondva, hogy szexelünk, de lehetett tudni.

2015. febr. 26. 16:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Te most egy troll vagy? :D Nem utánam pakol. De egyébként meg mikor egész nap oda vagyok suliba és hazaérek 5 körül minden hétköznap, miért baj az, hogy bejön a szobámba? Nem tilthatom ki, az ő háza... Semmit nem szokott pakolaszni helyettem. Egyetlen dolgot szokott helyettem megcsinálni ami az, hogy elpakolja az ágyneműmet mivel nekem nincs rá időm reggel. De tényleg ennyi, soha nem várom el anyámtól, hogy takarítson helyettem, most mégis megtette, ebbe nem értem mi a gáz.
2015. febr. 26. 16:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az cikibb, mikor a használt óvszer kiesik a zsepiből, amibe próbáltuk belerakni, hogy ne legyen feltűnő a kukában (mert amúgy rikító rózsaszín volt... :D) erre nem hogy simán kiesik, de a kuka mellé és a kisöcséd rohan vele az édesapádhoz, hogy talált valamit... Na EZ az oltári ciki. Utána mondjuk felfogták a szüleim, hogy a szobai kukám majd én ürítem ha tele, nem kell jófejkedniük (valamelyikük ürítette mikor még nem voltam otthon suli után egy nagy szemeteszsákba és nem vette észre, hogy mellé esett, bezzeg a kisöcsém...)
2015. febr. 26. 17:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, mikor összejöttem a párommal, 21 évesen (nő vagyok!), a 14 éves húgom látta a koton dobozát a fiókomban (hogy mit kutakodott a szobámban, jó kérdés). A A felfedezés után diadalmasan közölte: "Megmondalak apunak!", ennek hallatán pedig pofán röhögtem. :D

Aztán csalódottan jött vissza, mert apám nyilván nem fog beleszólni a lánya szexuális életébe, ellenben azt mondta húgomnak: de jó, legalább hamarosan unokája születik.

Ekkor tudatosul bennem, hogy apám sem az eszéről híres...

2015. febr. 26. 17:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
én a barátnődnek nem mondanám el h anyád megtalálta az óvszert. neki lehet ciki lenne majd akkor átmenni hozzátok
2015. febr. 26. 19:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem az se érdekelte hány darab hiányzik. És nem tudom, nem vagyok kiskamasz, de én is a szekrényben tartom az ilyesmit, ne azt nézze már mindenki, aki bejön a szobába, hogy milyen fajtát és méretet használunk. Bár van olyan ismerősöm, aki eléggé szem előtt tartja, jól ki is témáztuk rendszeresen. :D

Szerintem ne érezd gáznak, tisztában volt vele, hogy szexeltek, nem zavarja a dolog, nincs téma... akkor mégis minek beszélni róla? Meg egy doboz óvszer, hát istenem, inkább legyen a gyereknél, mint ne. Teljesen normális dolog, beszélgetni akkor kéne róla, ha 13 éves lennél.

2015. febr. 28. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!