Anyukám facebook függő lett. Mit tegyek?
Eddig ott tartottuk a kapcsolatot,mivel telefonon ritkán értük el egymást, így csak pötyögtünk, ha volt ideje a másiknak, válaszoltunk. De teljesen kiakadt, hogy letöröltem magam, felhív telefonon, és rikácsol a telefonban, hogy miért töröltem le magam, biztos megváltoztam... Nem változtam meg, csak átértékeltem a dolgaimat, hogy nem akarok géppel és internettel élni, hogy nem akarom, hogy beszippantson a virtuális világ, de anyukám a betege lett ennek, és azt hiszi, az már nem is normális ember, ha valaki nincs fent a facebookon. Amikor régebben beszéltünk, mindig ilyen meg olyan alkalmazásról kérdezgetett, sosem kérdezett rá, hogy hogyan élek, megvagyok-e, ha magamtól meséltem, akkor meg sem maradt benne. Nem tudom neki elmagyarázni, azt gondolja azért van ez a pálfordulásom, mert talán valami szektába mentem, vagy telebeszélték a fejemet. Most már nem tudok vele értelmesen beszélni, meg se hallgat.
23/L
"nem akarok géppel és internettel élni, hogy nem akarom, hogy beszippantson a virtuális világ"
Kérdezd erről személyesen a barátaidat, hogy ne szippantson be az itten virtuális világ, és nehogy olyan mély fertőbe kerülj, amiből nem tudsz kimászni.
"nem akarok géppel és internettel élni, hogy nem akarom, hogy beszippantson a virtuális világ"
AKkor miért ismeretlenektől, a neten kérsz tanácsot?
Amúgy éppen elég, ha lógsz egész nap az FB-én, ehhez nem kell magad rögtön törölni :) Nem csak a végletek vannak.
AZ írásodból egyáltalán nem derül ki, hogy az anyukád FB függő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!