Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám facebook függő lett....

Anyukám facebook függő lett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig ott tartottuk a kapcsolatot,mivel telefonon ritkán értük el egymást, így csak pötyögtünk, ha volt ideje a másiknak, válaszoltunk. De teljesen kiakadt, hogy letöröltem magam, felhív telefonon, és rikácsol a telefonban, hogy miért töröltem le magam, biztos megváltoztam... Nem változtam meg, csak átértékeltem a dolgaimat, hogy nem akarok géppel és internettel élni, hogy nem akarom, hogy beszippantson a virtuális világ, de anyukám a betege lett ennek, és azt hiszi, az már nem is normális ember, ha valaki nincs fent a facebookon. Amikor régebben beszéltünk, mindig ilyen meg olyan alkalmazásról kérdezgetett, sosem kérdezett rá, hogy hogyan élek, megvagyok-e, ha magamtól meséltem, akkor meg sem maradt benne. Nem tudom neki elmagyarázni, azt gondolja azért van ez a pálfordulásom, mert talán valami szektába mentem, vagy telebeszélték a fejemet. Most már nem tudok vele értelmesen beszélni, meg se hallgat.

23/L

2015. febr. 23. 13:07
 1/6 Kései Sirató ***** válasza:
Ez szomorú. A legjobbat tetted, így kénytelen élő kapcsolatba kerülni veled, ha látni akar. Csak remélni lehet, hogy észhez tér.
2015. febr. 23. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
39%

"nem akarok géppel és internettel élni, hogy nem akarom, hogy beszippantson a virtuális világ"

Kérdezd erről személyesen a barátaidat, hogy ne szippantson be az itten virtuális világ, és nehogy olyan mély fertőbe kerülj, amiből nem tudsz kimászni.

2015. febr. 23. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem akarsz ennek részese lenni akkor miért itt érdeklődsz? Mindek kornak megvan a maga dolga amit üldöznek, a mai kornak éppen a virtuális világ, mert az mennyire rossz meg mennyire elítélni való! néhány száz éve még a tudósokat üldözték.
2015. febr. 23. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Anyukad eppen massal is potyogtethetne. Biztos van mar neki sok "barat" az FB-en. Itt inkabb attol fel, hogy mas eletstilust valasztottal a szokottnal, nem tud kovetni, stb.
2015. febr. 23. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem anyudnak az a baja, hogy ott bármikor el tudott téged érni, most viszont, hogy eltűntél facebookról szerintem megijedt, hogy hol fogtok tudni beszélni. megbeszéltétek, hogy ezentúl telefonon beszélgettek?
2015. febr. 23. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:
30%

"nem akarok géppel és internettel élni, hogy nem akarom, hogy beszippantson a virtuális világ"

AKkor miért ismeretlenektől, a neten kérsz tanácsot?

Amúgy éppen elég, ha lógsz egész nap az FB-én, ehhez nem kell magad rögtön törölni :) Nem csak a végletek vannak.

AZ írásodból egyáltalán nem derül ki, hogy az anyukád FB függő lenne.

2015. febr. 23. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!