Hajléktalan leszek?

Figyelt kérdés

Anyámmal rengeteget veszekszem!

Mindenen kiakad. Ha nem az van amit ő szeretne kiabál velem, meg morog. Valamelyik nap azért megharagudott rám , mert megérdezte tőlem filmezünk, és azt mondtam most nincs kedvem annyira. 1 teljes napig morgott rám ilyen miatt.. Nála nincs olyan szó , hogy nem! Mindent úgy kell csinálni , ahogy ő akarja , ha nem akkor jajj nekem. 17 éves vagyok. Volt egy időszak amikor depressziós voltam jártam pszichológushoz is. Nem volt kedvem suliba járni lógtam sokat, és inkább ott hagytuk különben kicsaptak volna. Azóta eltelt 1 év. csak 8 általánosom van 17 évesen, és csak itthon vagyok sodródok az árral már lassan 1 éve.... nem csinálok semmit. Barátaim nincsenek. Egy napom evés ivás, fekvés, telefonozásból áll semmi másból. Olyan unalmas életem van, és borzalmas. néha megkérdezem magamtól így minek élni? mi értelme? Semmi az égvilágon! Nemsokára 18 leszek... utcán fogok élni hajléktalan leszek :(

Szerintetek mit csináljak?

2015. febr. 20. 16:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Tudod mit Csillagom?!

Költözz hozzám,majd eltartalak de nehogy mosogass vagy ilyenek,mert letörik a műkörmöd. Ez jó?! Ha ezt akarod akkor keress egy Andy Vajnát. Mondjuk azért is meg kell dolgozni de hát...

2015. febr. 20. 17:17
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

Nehéz elfogadni, de az a helyzet, hogy nem, nincs senki, aki örökké segít. A felnőtt lét legfontosabb eleme, hogy meg kell tanulnod saját magad összekapni.

Nem a levegőbe beszélek, én is átestem ezen. Még hajléktalan is voltam, igaz nem sokáig és voltak barátaim, akik befogadtak addig.

Szedd össze magad! Te is látod, hogy a jelenlegi életed értelmetlen. Készülj fel a pótfelvételire, esetleg keress mellette valami munkát. Tényleg egész másképp látod utána a világot.

2015. febr. 20. 18:45
 13/17 anonim ***** válasza:
38%

Ilyenkor nekem mindig az a mondás jut eszembe hogy "segíts magadon isten is megsegít" Ha te nem állsz a sarkadra akkor senki nem tud a földről felráncigálni. Legalább valami ambíciód lehetne vagy terved amibe mások mondjuk az anyád beletud kapaszkodni és azáltal segíteni. De te most komolyan azt várod hogy megfogjon valaki és berakjon egy iskolapadba vagy munkás szalag mellé? Aztán ott álljon melletted és tegye helyetted amit kell vagy mi? Utána néztél neten valaha is a tovább tanulási vagy munkahelyi lehetőségeidnek is? Teszel valamit azért hogy jobb legyen a jövőd azon kívül hogy keseregsz mert ha így mennek tovább a dolgok akkor utcára kerülsz? Nekem se volt minden nap happy a középsuliban de ha hónapokon át is minden nap bőgve aludtam el mert annyira szar volt a helyzet akkor is csináltam amit kell nem kirúgattam magam

Hogy mit csinálj? Iratkozz be egy suliba vagy menj el dolgozni. Milyen egyéb lehetőségekre számítottál még?

2015. febr. 20. 19:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha heteroszexuális férfi vagy, akkor ne számíts toleranciára.

Mondtad volna, hogy homoszexuális vagy, és anyád e miatt piszkál, akkor a válaszolók most a homofóbia miatt ajvékolnának, aki a szörnyű gyűlölködés áldozata. Le is csapták gyorsan a labdát, pedig a leírásból nem derül ki, hogy a kérdező férfi, vagy nő.

Egyébként nem véletlen az, hogy a hajléktalanok, és az öngyilkosok többsége is férfi. Pontosan azért mert ők nem számíthatnak segítségre, nekik nem lehetnek problémáik. Amelyik férfi nem termel hasznot a nőtársadalomnak azt leköpik, felőlük meg is dögölhet. Azt tartják, egyébként hogy egy nő vagy lenéz egy férfit, vagy felnéz rá.

Persze mindkettőből hasznot akar húzni, de az aztán szörnyűséges dolog, ha egy fiatal férfi nehéz helyzetben van, és mondjuk anyja anyagi segítségére szorul.

2015. febr. 21. 09:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2015. febr. 21. 10:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Lány létedre még nagyobb szégyen, hogy ennyire lusta és semmire kelő vagy. Menj tanulni, menj dolgozni, mindjárt másképp állnak hozzád az emberek.

Az előzőnek.

Felőlem lehetett volna olyan meleg mint egy vaskályha akkor sem ajnároztam volna. Attól, hogy valaki homo nem kell, hogy egész nap semmit ne csináljon. Akkor is tanulni, vagy dolgozni kéne, és nem nyafogni a saját lustaság miatt

2015. febr. 21. 13:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Ahogy a mondás tartja: segíts magadon és az isten is megsegít. Szóval ne másoktól várd a segítséget, hanem erőltesd meg magad, még ha nincs is kedved és kezdj el csinálni valamit.
2015. márc. 22. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.