Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Masnak is igy viselkednek a...

Masnak is igy viselkednek a csaladtagjai?

Figyelt kérdés

21 eves vagyok, egyetemista. Penzem nincs elkoltozni, orulok, ha annyit ossze tudok sporolni, hogy vehessek magamnak egy uj ruhat, konyvet.

Ebbol adodoan meg a szuleimnel lakom.

Nem vagyok gyerek, de az oruletbe kergetnek azzal, hogy nagymamam, aki velunk lakik napjaban 3x bejon a szobamba, csak ugy kopogas nelkul, minden.

Nem azt mondom, hogy ne jojjenek be, de annyira idegesito, hogy keszulodok, es nem tudok normalisan, mert folyamatosan kerdezget. Ha pedig mondom neki, o van felhaborodva, hogy mert mi nem latjuk ot szivesen...

Miert nem lehet megerteni, hogy kell az egyedullet? Zarat nem vesznek, es azt mondtak, ha merek zarat tenni, leszedik az ajtot.

Es a helyzet az, hogy nemcsak nagymamam, de a csalad minden tagja gondol egyet, es mire eszreveszem valaki mar megint benn van.

2015. febr. 19. 13:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerelj csak fel zárat, a szobád a Te privát szférád és felnőtt vagy. Hidd el, nem fogják kiszerelni. Jogod van a saját pruivát szférádhoz, euzt ők is tudják. Miféle basáskodó, fura családtagjaid vannak?!
2015. febr. 19. 16:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Értem, kedves hetes, tehát majd mikor rád nyit kopogás nélkül a gyerek, mikor épp a pároddal szeretkezel, akkor is azt mondod, nincs mit titkolni
2015. febr. 19. 23:19
 13/13 anonim ***** válasza:

XD

Ezt ki is nézem a hetesből. Képes lenne bemutatót tartani, amilyen az agyi színvonala.

2015. febr. 19. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!