Hogy viseljuk meg el honapokig? Ez nem normalis.
Roviden: apamhoz koltoztunk, eladtuk a hazunkat,hogy apoljuk. Mi fizetjuk a rezsit, kajat. Neki csak a gyogyszereit kell, ami havi 15 ezer, mellette 170 ezres nyugdija van. Nekunk 4 gyerek, 8 ev alattiak.
Allandoan szemetkedik, kovetelozik, bunkoskodik, direkt csapkod, hogy ne tudjanak a gyerekek aludni, nyitott ajtonal wc-zik. Teljesen ep elmeju, de gusztustalan ember lett. A hab a tortan a tegnapi nap volt, amikor is osszevesztunk a lanyommal. Nem igazi veszekedes volt, csak megkertuk apaval, hogy vigyazzon jobban a cuccaira, mert egy het alatt ket nadragot , egy szoknyat, egy kabatot es egy csizmat tett tonkre. O megigerte, figyelni fog. Erre jott apam es kaptam tole egy hatalmas pofont. Fogalmunk sincs, miert. Szoval eldontottuk, hogy koltozunk, de csak tanev vegen. De hogy birjuk ki addig? Valami otlet, tipp?
Hogy viseld el? Sehogy! Vagy beszélj apáddal, hogy ha nem viselkedik normálisan a továbbiakban és még egy incidens lesz, akkor ott vége a dolognak, vagy most keress másik szállást, lakást és hagyd ott a fenébe.
Én nem tenném ki sem magamat, sem a gyerekeimet ilyen dolgoknak, hiszen ez bennük erős nyomot hagy.
"az én gyerekemmel ne beszéljen így"
"gyepálja a gyereket"
mi van? nem esett szó arról, hogy hogy beszélt a gyerekkel, vagy hogy a gyereket ütné. a saját lányával bunkó, és őt ütötte meg, aki a gyerekek anyja!
egyébként valószínüleg épp az a célja, hogy elüldözzön titeket onnan. vannak emberek, akikkel bármit teszel, nem lehet együtt élni, akiknek semmi nem jó.
biztos van vmi oka, de ehhez ennyi infó kevés. lehet, hogy már sok éve egyedül él, és ezt az ember megszokja, hogy nem kell alkalmazkodni senkihez. aztán hirtelen 7-en laknak a háztartásban, mindig zaj van, szétdobált ruhák, otthagyott mosatlan, szanaszét heverő játékok, stb. ezt egy idős ember nehezen tolerálja.
azért én meghallgatnám a másik felet, mert talán nem ennyire fekete és fehér a dolog.
De ismertem, nem volt ilyen. Talan azert valtozott, mert anyu meghalt. Gyerekkoromban meg a hangjat se emelte fel soha.
A parom elmondta neki, hogy ha meg egyszer akar hozzam vagy a gyerekekhez csak szolni mer hangosabban, megy a dilihazba.
Ma vagy 30 alberlete hivtam, mindenhol max 2 gyerekkel mehetunk. Mas varos vagy falu meg az iskola miatt nem jo. Nem tudnam behozni.
3 honap durvan. Majusban koltozhetunk. Igaz, hogy 30.- a korul.
A barataink nem tudnak 6 embert befogadni.
Az a szerencsenk, hogy mi az emeleten vagyunk, ide az oreg nem bir mar feljonni.
"Négy gyerek mellett ápolnád, gondoskodsz róla, fizeted a kajáját, rezsit és ez a hála?!"
Egészen biztos ez??????? Az öregnek ott a 170 ezres nyugdíja! Nem hiszem, hogy ebből havi 150 ezret magára költ, az unokáira meg semmit! Az ápolás miből áll?
Egy öreg ember nem hiszem, hogy gondoskodásnak éli meg, ha mindig szaladgálnak a házban, ordítanak, bömböl a gyerek, neki meg pl. fájdalmai vannak, mert beteg (a 15 ezres gyógyszerszámlából ítélve), és nem tud rendesen pihenni.
Mindazonáltal tényleg furcsa, hogy előtte nem tudtad, hogy nehéz vele? Előtte tökéletes volt a viszony, most meg egyik napról a másikra pofozgatás? Fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!