Ti mindent elmondtok anyukátoknak? 15L
Igen,mindent elmondok neki!Mindig,mindenről tud,pedig már felnőtt nő vagyok,saját családdal,de a mai napig ő a legfőbb bizalmasom és barátnőm!Így volt ez míg otthon laktam is. Tökéletes anyukám van!!Hálát is adok érte minden nap! :)
27/N
Kétszer is meggondolom, mit mondjak el neki, mivel megbízhatatlan. Személyes ügyeket soha, mert a következő alkalommal, amikor a nagy rokonság összegyűlik valamilyen ünnep alkalmából, érthetetlen módon az egész eljutna mindenki fülébe.
Ha valami marhaságot csináltam, az már más. Ilyenkor mérlegelem, mennyi az esélye annak, hogy úgyis kitudódik - ha nagy, akkor mindegy, inkább tőlem tudja meg, mint máshonnan. Ha meg az életben nem derülne ki a dolog, akkor amiről nem tud, az nem fáj neki. :D Ha segítségre van szükségem, csak akkor fordulok édesanyámhoz, ha tényleg nagyobb dologról van szó, amit egyedül vagy másvalaki segítségével nem tudnék megoldani.
14/L
Igen, szinte mindig mindenről tud :)
Olyan, mintha a legjobb barátnőm lenne :)
Mindig meg lehet vele beszélni, bármit. :)
Örülök, hogy ilyen anyukám van.:)
14/L
Nem.
Amikor próbáltam vele 13-14 évesen beszélni (hogy rosszul esik valami), akkor kiröhögött és a rokonoknak is nevetve (és kiszínezve) mondta el. Ekkor jöttem rá, hogy fölösleges bármit mondanom, mert vagy gúnyt űz belőlem vagy kiabál velem.
20/L
Sok mindent elmondok neki, de a szerelmi életemről soha nem beszéltem.
Túl lelkessé válik és túlképzel mindent, ha egy fiú nevét kétszer megemlítem máris arra a következtetésre jut, hogy szerelmes vagyok és titokban az esküvőre készülünk. A megfigyeléseit pedig a rokonokkal is megosztja.
Más dolgokat mindig is jól kezelt, de ettől a hozzáállástól mindig is a hideg rázott.
20/N
Nem. Hiába mondja azt, hogy neki bármit elmondhatok, ez nagyon nem így van. Többször is próbáltam már, és utólag mindig felemlegeti és felhasználja ellenem a dolgokat..
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!