Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális az, hogy látom, hogy...

Normális az, hogy látom, hogy ne jönnek ki a szüleim, és azt szereném, ha inkább elválnának?

Figyelt kérdés

Apumról van szó. 20 éve házasok már, de borzasztó, amit művel.

Semmi nem érdekli a ház körül, 1 fát nem képes felvágni, semmi. A haverokkal megy nap mint nap inni. Hazajön, majd lefekszik aludni.

Nagymamám és nagypapám is itt lakik, igaz nem a házban, de a telek másik oldalán. Ők is folyamatosan stresszelnek, hogy mit művelnek.

Nem becsüli apám anyámat, és ha ez nem elég az anyósát, apósát se, ők laknak itt, valamint ahogy elnéztem engem nem is szeret apám. Üvöltözik velem, pár évvel ezelőtt felpofozott, azt mondja, minden rossz, ami a házban történik közöttünk, az én hibám, azt mondja szégyelli magát, hogy én vagyok a gyereke( míg anyám arcáról gyakran látszik, hogy büszke rám, büszke arra, ha csinálok valamit, amit előtte nem, arról nem is beszélve, hogy bármikor el tud velem beszélgetni).

Egyszerűen senki nem boldog, az utóbbi időben, és miatta.

Azon kívül, hogy elmegy dolgozni és elmegy inni semmit nem csinál, mégis azt mondja, hogy fáj neki, hogy kidolgozza a lelkét, és nem tudjuk megbecsülni.

Az, hogy elköltözöm pedig csak nekem megoldás, számukra nem.

2015. febr. 12. 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Anyád miért nem akar elválni? Ennyire szüksége van apád fizetésére? A saját és a szülei bevétele nem elég, hogy fenntartsátok magatokat? Sok szülő azt gondolja, azzal tesz jót a gyereknek, ha egyben van a család.. pedig sok esetben pont azzal árt a legtöbbet. Miért nem kérdezed meg anyádat, hogy ő miért viseli ezt el?
2015. febr. 12. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Majd a szüleid eldöntik, hogy elakarnak-e válni vagy se. Te, mint gyermek ebbe nem szólhatsz bele!
2015. febr. 12. 19:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Eloszor is annyira nem vagyok gyerek, masodszor nem azt kertem, hogy okoskodjon valaki. Harmadszor pedig teljesen mindegy,mert en elkoltozok, es ha apam marad soha nem jovok vissza. A nagyszuleim pedig inkabb kivesznek egy garzont, mimthogy itt eljenek.
2015. febr. 12. 19:17
 4/11 A kérdező kommentje:
Ritkan talalkozok ilyen bunko emberel, mint te!
2015. febr. 12. 20:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi is a bunkóság tárgya? Hogy nem mondhatod meg a szüleidnek sem te, sem a nagyszülők, hogy mit csináljanak? :D Bocs, h nem álltalak le ezerrel sajnálni téged, tudom az jobban esett volna. Azt kérdezted normális-e amit szeretnél, akarni mindent akarhatsz, de ettől még fogd fel, h nem mondhatod meg nekik.
2015. febr. 12. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdező, látom a hisztérika szó miatt kimoderáltattad a hszemet, pedig hisztizel. De te lebunkózhatsz engem? Vagy akkor most szóljak a modiknak én is, hogy te is milyen szavakkal illettél?
2015. febr. 12. 20:35
 7/11 anonim ***** válasza:
En gyerekkent nagyon szerettem volna,ha elvalnak a szuleim!!!MINDEN EGYES NAP volt valami balhe,orditoztak neha verekedtek,kopkodtek egymast,amiota az eszemet tudom!Mindig kerdeztem anyukamat,miert nem valnak el,de nem igazan kaptam ertelmes magyarazatot.Vegul en koltoztem el,mikor nagykoru lettem.Nehany ev mulva aztan elvaltak,anyam atmegy az utca masik oldalara,ha meglatja apamat...Miert kellett erre majdnem 30 evet varni???
2015. febr. 12. 23:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Tegnapi 23:06-os vagyok,most latom,hogy a szazalekom egyenlo az elottem valaszoloval,csak azert irok,hogy tudd,nem ugyanazok vagyunk,en eggyutterzek veled,mar csak a sajat gyerekkorom miatt is!Remelem rendbe jon az eleted,minden jot kivanok Neked!
2015. febr. 13. 10:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Megint en,mar nem egyforma a szazalekunk,5 perce meg az volt!Vicces ez a pontozgatas!:D
2015. febr. 13. 10:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Édesanyádat kérdezted, miért akar így élni?
2015. febr. 13. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!