Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan idegesített fel, hogy...

Jogosan idegesített fel, hogy épp most kell nagytakarítania?

Figyelt kérdés

Fél óra múlva indul a vonatom, megyek Budapestre, szóval szedném össze a cókmókom, de nem lehet, mert édesanyám fél órája találta ki, hogy ideje takarítani. Persze nem volt képes szólni előtte, hogy ami kell azt szedjem össze.

Most fel van mosva a fürdő, a wc meg az előszoba, kb nem tudok kimenni a szobámból. Utolsó pillanatban kell behajigálnom mindent, arról meg csak álmodozhatok, hogy indulás előtt eljutok mosdóba.

Most tök mérges vagyok rá emiatt, az ebéd kész volt 11 körül, egy szavába került volna és segítek, délután egyre ki lett volna takarítva, de nem, pont akkor kellett amikor készülődnék.

Hisztis vagyok, vagy igazam van?

21/L

2015. febr. 8. 16:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

>Az egy dolog hogy 21 evesen a szuleidnel laksz, ez a rendszert is minositi nem csak teged.

Jaj nézd, még egy Kádár-proli, aki azt hiszi, nappali képzős egyetemisták nem léteznek.

2015. febr. 8. 17:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Letelt a félóra, a vonaton vagy már?
2015. febr. 8. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:
mért az utolsó pillanatban kell pakolászni ott volt az egész hétvége...
2015. febr. 8. 19:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Minek raknám be két napra előre azt a pár dolgot, ha eddig mindig ráértem vasárnap délután?
2015. febr. 8. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:
23%
Talán mert értelmes felnőtt ember nem hagyja az utolsó percre az összepakolást, mert bármi adódhat, és ha megcsúszol valamivel kicsit - pl. egy fontos telefon vagy ilyesmi, akkor már le is késted a vonatot.
2015. febr. 8. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!