Mit választanál?

Figyelt kérdés

Ha ügyes vagy és mindent jól csinálsz, akkor nyerhetsz 7-8millát nagyjából egy év alatt, de akkor abba lelkileg tönkre mész teljesen

vagy

kilépsz ebből a dologból, pénz nélkül maradsz 20 filléred sem lesz, és a szüleidnek sem tudsz segíteni, és, ha nem tudsz, akkor kiteszik őket a házból, belefulladnak az adósságba, de boldog leszel, hogy kiléptél.

2015. febr. 7. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Nehéz kérdés... Nemigen tudom elképzelni, hogy nincs harmadik választási lehetőség, amikor valahogy azért a felszínen marad az ember, szűken, összehúzva magát, de megtartva a legszükségesebbeket.
2015. febr. 7. 19:08
 2/7 kenis21 ***** válasza:
83%

1 Honnan tudod hogy lelkileg tönkre mész?

2 Más lehetőségek is vannak amivel lehet pénzt keresni és tudsz segiteni a szűleidnek.

2015. febr. 7. 19:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Benne vagyok egy párkapcsolatban, és vele csinánék egy munkát, szeretem a páromat de lelkileg így is kivagyok, és ha szakítok vele akkor nem csinálhatjuk együtt a projektet, viszont nincs külön munkám... ha szakítok vele, akkor nyilván nem laknék itt, de semmi pénzem sincs, és sehova se tudnék menni... haza nem, mert az csak rosszabb lenne, anyukám elev nincs, tehát apu a családom, de ő meg folyamatosan tőlem kér pénzt mindenre, hogy ki tudja a számlákat fizetni, nagyjából napról napra él.

Nincs senkim se akihez költözhetnék, vagy mehetnék.

Ha dolgozom is, pénzt nem kapok egyből.

Az utcára meg mégse mehetek! :(

2015. febr. 7. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
apudnak találnék munkát. helyette...
2015. febr. 7. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
össze szedném magam. például
2015. febr. 7. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
én az elsőt választnám.
2015. febr. 7. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Az elsőt választanám sajnos. Ha hirtelen jönne egy másik férfi akibe szerelmes leszek, és megoldanánk mindent, akkor egyértelműen kilépnék. De így a nagy semmibe nem tudnék...
2015. febr. 7. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!