Az normális hogy anyám feljön és elkezd ordibálni velem sajnos kénytelen vagyok vele élni és hogy én mindent tönkreteszek meg ilyeneket ordibált felém amikor csak kiteregettem a ruhát?
30 éves vagyok és ilyeneket mondd hogy hülye p*csa meg stb..
hát..kezd elegem lenni..de mivel nincs munkám kénytelen vagyok vele élni..:/
okj-s 1-2 használhatatlan..irodavezető de ahhoz is béna vagyok még a fénymásolás az megy de a többi már problémás..:/ angolul nagyjából értek..
hát volt néha munkám rövid ..pár hónapja nincs..
de ilyet hogy ler*bancoz ez azért már sok..
mire fel??
környéken?viccelsz?pestre akarok menni ott vannak a barátaim..
meg külföldön
frissítem folyton..pesten kell munka ott akarok élni..egy darabig..
művészeti suliba akartam menni, de semmit se valósítottam meg egy senki lettem..
nincs semmim rájuk vagyok utalva..
1. Keress munkát
2. Tegyél félre pénzt
3. Költözz el
A baj ott kezdődik hogy fogalmad sincs róla mi a munka és rendszeresen dolgozni.
A másik hogy sokkal nagyobb problémának éled meg h leri*ncoztak, minthogy az életed összeszedd és munkát keress.
Szerezz munkát ne csak tervezgess és takarózz azzal hogy Pestre vagy külföldre mész. Menj! Csináld! Mire vársz??
De van róla fogalmam nem álom munkáim voltak elhiheted...
itthon is takarítok és ez a hála hogy leb*sz hát köszönöm szépen elég volt..jó de mindenhol ilyen kamu állások vannak semmi fix..üzletkötői meg telefonálgass meg ilyen végzettség meg tapaszatalat kell stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!