Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a szüleim...

Mit tegyek, ha a szüleim undorítóan viselkednek? 12/l

Figyelt kérdés
A szüleim nagyon szeretik egymást és állandóan csókolóznak és puszilgatják egymást.Mondtam már nekik hogy gusztustalan de nem nagyon érdekelte őket .Mit tegyek?
2015. febr. 5. 20:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%

"A kérdés nem az, hogy a szülei mit csinálnak, hanem az, hogy ez őt miért zavarja?"

Nem, zavarja - és mit tegyen

A legszebb, ha szeretik az emberek egymást.

És a legundorítóbb ha nyálasan mások előtt élik, ami intim. 12 éves kislány a kérdező, kicsit több empátiát lehetne kérni?

2015. febr. 5. 20:29
 12/17 anonim ***** válasza:
97%

Én pont ilyen szülő szeretnék lenni.

Szeretném, ha a gyerekeim látnák, hogy az ölelés, csók az velejárója egy normális felnőtt kapcsolatnak, nem egy titkolnivaló bűnös dolog. Persze mindent csak módjával, nyilván nem állok neki szeretkezni a gyerek előtt, de egy ölelés, csók, pajkos fenékre ütés bőven belefér a barátok, család előtt is, akkor a gyerek előtt miért nem?

Kérdező, kívánom, hogy egyszer értsd meg, és legyen olyan szép kapcsolatod, mint ami remélhetőleg a szüleidnek van. :)

2015. febr. 5. 21:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Te sokkalta undorítóbban viselkedsz, már ne i haragudj!

A szüleid helyében engem sem érdekelne, hogy az éretlen lányom milyen hlyeségekkel traktál.

Ha nem tetszik, menj el olyankor, de nehogy már miattad ne csókolózhassanak. Egy vicc vagy, kérdező!

2015. febr. 6. 13:29
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

És a legundorítóbb ha nyálasan mások előtt élik, ami intim. 12 éves kislány a kérdező.

1. azt nem tudhatod, hogy mennyire nyálasan csókolóznak, és egy csók még nem undorító.

2. a 12 éves kislány max. fejben az, ideje lenne kicsit felnőnie.

Ha ez gusztustalan, mi lesz, ha megjön neki? Elájul, vagy széthányja az eget undorában?

2015. febr. 6. 13:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Istenem de prűd az egész világ!Örülnétek hogy két ember szereti egymást nem otthon vagdossa az ereit,de nem ám hanem nézzük le őket!
2015. febr. 6. 18:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem undorító 1-2 év múlva majd vagy te is ezt csinálod majd(csak remélhetőleg nem a szüleiddel) vagy erre fogsz vágyni. Addig is ha ezt látod vonulj el, fordulj félre.
2015. febr. 6. 22:56
 17/17 Keito válasza:

Aki volt 12 éves, az megértheti a kínos helyzetedet és én voltam annyi is :)

Ettől függetlenül javaslom, hogy először is rakj rendet a fejedben, mert a nő-férfi kapcsolat általad leírt kifejeződése nem gusztustalan és undorító, mindössze az alkalmat tekintve olykor tapintatlan.

Érthető, hogy 12 évesen ez téged zavar, ezért szerintem kérd meg azt, akivel könnyebben tudsz ilyesmiről beszélni, hogy a viselkedésük téged zavarba hoz és ezért lehetőleg előtted kicsit fogják vissza a testiségeiket.

Szerintem már ettől a beszélgetéstől közelebb kerül majd hozzád az, hogy elfogadd a magatartásukat, de ők is jobban fognak figyelni rád.

2015. febr. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!