Hogyan győzzem meg anyát? 15/l
most mindenki arra számított hogy terhes vagyok vagy a pasimról lenne szó pedig nem :D
Anyáék amikor megszülettem berendeztek egy szobát nekem de aztán jött az öcsém és a nővérem szobáját kaptam meg de ő már rég nem itthon lakik már 13 éve ebben a szobában "élek" de egyre jobban kezd zavarni hogy 100 szó szerint 100 éves bútorok vannak.Új bútort szeretnék mert a barátnőim közül is többen szerintem megszóltak ez miatt :( Meg én is szeretnék új bútort mert az jobban illik a személyiségemhez.(meg a számítógépasztalom új és nagyon fura így a szobám)
Lenne rá keret azt tudom :)
Félek attól amit régebben mondtak hogy "nem veszünk bútort mert biztos a többi lány irigykedik hogy milyen szép szobád van" pedig nem igaz
Szerintem ha e miatt szólnak meg a barátaid akkor azok nem is igazán a barátaid,nekem is egy olyan legjobb barátnőm van akinek öreg bútorai vannak de engem ez nem érdekel én csak miatta vagyok ott vagyis ő érdekel és nem a bútorai de ha annyira szeretnél új bútorokat megértem és szerintem is próbáld meg tavasszal felhozni a témát mert most volt sok kiadás,érvelj azzal hogy neked nem tetszenek és szebb,modernebb szobát akarsz,nem e barátaid hanem magad miatt. Sok szerencsét!
Am hány éves vagy ?
en arra szamitottam, hogy elakarsz keredzkedni (jol irtam?) valahova :D
de talan meggyozheted azzal, hogy eloszor adjatok el a regi butorokat, es amikor mar van ra vevo, akkor venni ujakat. en 100ft-bol lehet mar szekrenysort venni, es ha a regi butort beszamitjatok, akkor lehet olcsobban is kijon
Miért pont a te szobádban vannak?
hány éves vagy?
Nekem rögtön az ugrott be, lehet azok a bútorok többet érnek mint a lakásunk. Lenne hova vinni őket, megoldható a szállítás, tárolás? Ezeken gondolkozz el és mondd el nekik a javaslataidat. Ha esetleg nem mennének bele, lecserélném az íróasztalt, hogy passzoljon a többihez.
Nekem nagyon tetszenek az antik bútorok, szerintem sokan vannak így, csak általában mindenkinek más kell mint ami van-ami teljsen érthető ennyi idős korban. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!