Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen gonoszak velem a...

Miért ilyen gonoszak velem a szüleim?

Figyelt kérdés

Egy átlagos 14 éves lány vagyok.A barátaimnak azt mondom hogy nekem van a legkirályabb családom.De talán csak azért mert kiskoromban azt mondták mindig nekem hogy ők ketten a legjobb szülők.

2 bátyám van. Amíg itthon laktal gyakran megvédtem a szüleim ellen.

De most hogy elmentek senki se segít nekem.A szüleim mindennap leordítenak valami olyasmiért hogy pl 10 után olvasol vagy főzök és büdös lesz a házban.Nagyon durvákat mondanak ilyenkor pl Büdös szajha vagy igénytelen állat vagy alig várom hogy elköltözz.Apa ilyankor mindig össze vissza dobál hozzám dolgokat.Persze néha tök rendesek. Mindig egymás háta mdögött szidják nekem a másikat.Azt mondják hogy a világ legszerencsésebb gyereke vagyok hogy ilyen helyre születtem.Kiskorombn tényleg szerettem őket de most hogy már nagy vagyol leesett hogy nem.Régebben mindig főztek mostanában nagyob ritkán,de nem vagyok menzás ezért csak maganak tudok főzni de nincs aki megtanítson csak a bátyáim.Anyukám es apukám család tagjaival jó lenne a viszonyom csak nen lehetek gyakran nállul mert "hülyék és idegbetegek".

Segítsetek erről senkinek se merek beszélni.Normális ez a viszony?

2015. jan. 31. 20:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ujra elsö!Virag a nevem ! Igen 3 ev hogy elköltöz de ahhoz penz kell és ahoz dolgozni kell es az iskola?18 evesen abahagyod?
2015. jan. 31. 20:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet azert .tudod mundig azt bantjuk aki a legközelebb van es akit a legjobban steretünk .Virág
2015. jan. 31. 21:00
 13/22 A kérdező kommentje:
A 2 bátyámnak is fizetik a koleszt.Én is koleszos akarok lenni. Elvégzek egy egyetemet aztán dolgozok.
2015. jan. 31. 21:01
 14/22 A kérdező kommentje:
Ha szeretének nem mondanák hogy alig várják hogy elköltözzek
2015. jan. 31. 21:02
 15/22 anonim ***** válasza:
Ja ertem .ez jo döntes a sulit semmi kepp ne hagyd abba .Virag
2015. jan. 31. 21:02
 16/22 anonim ***** válasza:
Biztos hogy szeretnek hisz a gyerekük vagy ez egy ilyen idöszak!nem értek ezekhez a kolégiumokhoz de vanbak akik 14 esesek es ott vannak ,vagy te közel lax az iskolához?
2015. jan. 31. 21:05
 17/22 A kérdező kommentje:
N3m a sulit nem hagyom abba nagyon szeretem a sulit :D. Kb fél kilometerre lakok tőle :(
2015. jan. 31. 21:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Ooooohhhh ertem,bird ki azt a 3 évet valahogy .virág
2015. jan. 31. 21:16
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi Virág.Sikerülni fog :D
2015. jan. 31. 21:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Ilyent hogy neked kell fözni hát azer fel emelhetne a s..ét vagy legalabbis megtanithatna hisz az anyukad töle kellene megtanulnod.habar az en anyukám sem tanitott meg benen5em a konyhába kaptam egy pofobt takarodj mar ez a 2szo kiserte!
2015. jan. 31. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!