Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti engednétek az...

Szülők ti engednétek az együtt alvást?

Figyelt kérdés
Leginkább azok válasza érdekelne akinek lánya van és 17-18 éves és ismerik a lány párját.Amúgy én 19 éves fiú vagyok a barátnőm 17,de egy hónap múlva 18.Csak az érdekel hogy ti engednétek-e ?
2015. jan. 27. 21:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Három tényezős a történet, függne a lányomtól, a fiútól és attól mennyi ideje vannak együtt. Kb. fél év után engedném, ha a fiút is ismerem és mindkettőben bízom, hogy felelősségteljesek.
2015. jan. 28. 11:13
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

Heti max. egyszer, és nem a szex miatt.

Azért, mert 5 nap munka után örülnék, hogy a hétvégét nyugiban tölthetem, és a hátam közepére nem kívánnék egy kvázi idegent, akit kerülgetnem kell x napig.

2015. jan. 28. 14:29
 13/15 anonim ***** válasza:

nem tudom miért kéne kerülgetni éjszaka? ti is a hálóban vagytok, meg a lányotok a barátjával. reggel max 2 perc amíg mosdóban van a barát. annyit kéne várnotok. sose értettem ezt.

és ha a gyereketek párjáról úgy beszéltek, hogy idegen, pedig ismeritek, akkor nem lesztek népszerűek a gyereknél.. ezt garantálom

kérdező: nekem sem engedték meg ennyi idősen, de van akinek 14 évesen is megengedik. szülőtől függ.

mióta vagytok együtt?

2015. jan. 28. 19:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Reggel elso kave pizsibe kozos reggeli kocos fej

Nemen ne leggen ott Maas csalad kolke

2015. jan. 28. 19:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon sok mindentől függ ez. Nem csupán arról a két emberről szól, akik együtt akarnak aludni, hanem attól a családtól is akikhez tartozik. Nem mindegy, hogy van-e külön szobája a gyereknek, esetleg tetőtérben szinte külön kis élettere van-e.

Nálunk nem ez a szitu,ezért bármennyire szimpatikus is számomra a lányom barátja, egyelőre nem tudom a közös reggeleket elképzelni. Azt pedig, hogy a fiúnál aludjon a lányom korainak tartom (1,5 hónapja vannak együtt).

2015. jan. 30. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!