Szülők ti engednétek az együtt alvást?
Heti max. egyszer, és nem a szex miatt.
Azért, mert 5 nap munka után örülnék, hogy a hétvégét nyugiban tölthetem, és a hátam közepére nem kívánnék egy kvázi idegent, akit kerülgetnem kell x napig.
nem tudom miért kéne kerülgetni éjszaka? ti is a hálóban vagytok, meg a lányotok a barátjával. reggel max 2 perc amíg mosdóban van a barát. annyit kéne várnotok. sose értettem ezt.
és ha a gyereketek párjáról úgy beszéltek, hogy idegen, pedig ismeritek, akkor nem lesztek népszerűek a gyereknél.. ezt garantálom
kérdező: nekem sem engedték meg ennyi idősen, de van akinek 14 évesen is megengedik. szülőtől függ.
mióta vagytok együtt?
Reggel elso kave pizsibe kozos reggeli kocos fej
Nemen ne leggen ott Maas csalad kolke
Nagyon sok mindentől függ ez. Nem csupán arról a két emberről szól, akik együtt akarnak aludni, hanem attól a családtól is akikhez tartozik. Nem mindegy, hogy van-e külön szobája a gyereknek, esetleg tetőtérben szinte külön kis élettere van-e.
Nálunk nem ez a szitu,ezért bármennyire szimpatikus is számomra a lányom barátja, egyelőre nem tudom a közös reggeleket elképzelni. Azt pedig, hogy a fiúnál aludjon a lányom korainak tartom (1,5 hónapja vannak együtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!